Lifestyle|18.12.2018 18:11

Πρεμιέρα για Bachelor 3: Στικούδη, Κάβουρα και όσοι ήταν εκεί (pics)

Newsroom

Η ταινία «The Bachelor 3» έκανε πρεμιέρα και οι πρωταγωνιστές και οι φίλοι των πρωταγωνιστών έβαλαν τα καλά τους και πήγαν να δουν την πρώτη επίσημη προβολή.

Στο Bachelor 3, ο Τζίμης (Νίκος Βουρλιώτης) ετοιμάζεται να παντρευτεί και φωνάζει τα φιλαράκια του για το καθιερωμένο πλέον bachelor. Όλα πάνε φυσιολογικά αυτή την φορά προς έκπληξη όλων και η ώρα του γάμου έχει φτάσει. Αυτό όμως που θα ακυρώσει και αυτόν τον γάμο δεν θα αργήσει να έρθει…

Ο Ρένος (Θανάσης Βισκαδουράκης) θα απαχθεί στην εκκλησία. Στην προσπάθειά τους να βρουν τον φίλο τους ο Αντώνης (Γιάννης Τσιμιτσέλης), ο Τζίμης (Νίκος Βουρλιώτης) και ο Κωστής (Ηλίας Μελέτης) θα βρεθούν στη Λάρισα όπου τα πράγματα ξεφεύγουν πραγματικά και τα αποτελέσματα είναι άκρως διασκεδαστικά.

Το βράδυ της Δευτέρας, σε γνωστό κινηματογράφο στο Μαρούσι, πραγματοποιήθηκε η επίσημη προβολή της ταινίας, με όλους τους πρωταγωνιστές, τους συντελεστές, αλλά και πλήθος επωνύμων να δίνουν το «παρών». Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε όλα τα λαμπερά πρόσωπα που βρέθηκαν εκεί, τα οποία του χάρισαν το πιο λαμπερό χαμόγελό τους.

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης
Ο Μελέτης Ηλίας με την γυναίκα του Θέμιδα
Όλγα Καρπαθάκη και Νίκος Βουρλιώτης
Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης
Βίκυ Κάβουρα
Δημήτρης Αλεξάνδρου, Τζον Καγιούλης, Μαρία Καλάβρια
Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου
Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης
Σόφη Πασχάλη, Ειρήνη Κολιδά, Σάρα Εσκενάζη
Κατερίνα Γερονικολού και Βίκυ Κάβουρα

Info

«The Bachelor 3»
Πρεμιέρα 25 Δεκεμβρίου

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ηλίας Μελέτης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Κατερίνα Γερονικολού, Βασιλική Τρουφάκου, Ησαϊας Ματιάμπα, Τόνι Σφήνος, Τάσος Παλατσίδης, Βίκυ Κάβουρα, Δημήτρης Σταρόβας, Αναστάσης Κολοβός, Courtney Parker, Αλέξανδρος Κοντοπίδης, Μαρία Κωνσταντάκη, Γιώργος Παράσχος και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Photo credits NDP Photos

πρεμιέρα