Lifestyle|19.06.2020 16:28

Samantha Fox: Καταγγέλλει πασίγνωστο τραγουδιστή για σεξουαλική παρενόχληση

Newsroom

Άλλη μια υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης έρχεται στο φως στον πλανήτη Χόλιγουντ με το ποπ είδωλο της δεκαετίας του '80, Σαμάνθα Φοξ να αποκαλύπτει ότι πασίγνωστος τραγουδιστής τής επιτέθηκε όταν εκείνη ήταν 19 ετών. Η 54χρονη ποπ σταρ μέσα από το ντοκιμαντέρ «The Naked Truth» του channel 4, αποκαλύπτει ότι πριν από 35 χρόνια ο διάσημος τραγουδιστής Ντέιβιντ Κάσιντι την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του κλιπ του «Romance», στο οποίο της είχε ζητήσει να συμμετέχει.

Oπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail και πριν από έναν χρόνο η Σαμάνθα Φοξ είχε διηγηθεί δημόσια το περιστατικό κατά το οποίο, ο Κάσιντι της είχε ακολουθήσει στην τουαλέτα σε ρεστοράν του Λονδίνου, όπου δειπνούσαν με τον πατέρα της. Στο ντοκιμαντέρ η Φοξ είπε πως ο Κάσιντι προσπάθησε να τη φιλήσει και της επιτέθηκε με άσεμνες κινήσεις πετώντας την στον τοίχο της τουαλέτας. Τόσο στο ντοκιμαντέρ όσο και στην αυτοβιογραφία της η Σαμάνθα αναφέρει λεπτομέρειες για ό,τι είχε συμβεί εκείνη την περίοδο της συνεργασίας της με τον Κάσιντι.

Ο Ντέιβιντ Κάσιντι που μεσουράνησε ως ηθοποιός και τραγουδιστής τη δεκαετία του 1970, πέθανε το 2017 σε ηλικία 67 ετών. Είχε διαγνωστεί με άνοια.

T
Σαμάνθα Φοξσεξουαλική παρενόχληση