Lifestyle|23.06.2020 13:00

Justin Bieber: Με τιμολόγια απαντά στις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε 21χρονη

Newsroom

Τον διάσημο τραγουδιστή της ποπ, Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση μια γυναίκα με το όνομα «Danielle» μέσα από μια ανάρτησή της στο twitter, προκαλώντας την αντίδραση του νεαρού σταρ. Η γυναίκα που δεν αποκαλύπτει το επίθετό της δήλωσε ότι γνώρισε τον Τζάστιν Μπίμπερ, όταν εκείνη ήταν 21 ετών και εκείνος 20, στα παρασκήνια μιας συναυλίας στο Austin.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο τραγουδιστής προσκάλεσε εκείνη και τις φίλες της στο ξενοδοχείο Four Seasons, όπου την πήγε σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο και της επιτέθηκε σεξουαλικά, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες για εκείνο το βράδυ.

Ο ίδιος πήρε θέση γράφοντας στο twitter πως δεν έχει κάποια ανάμιξη με το περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης την 9η Μαρτίου του 2014 στο Austin του Τέξας. Το θέμα της σεξουαλικής επίθεσης είναι πολύ σοβαρό και δεν το αντιμετωπίζει ελαφρά, λέει ο Τζάστιν, ο οποίος έψαξε και βρήκε στοιχεία για το πού βρισκόταν τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Δημοσίευσε αποδεικτικά στοιχεία για τη μη ανάμιξή του στο συγκεκριμένο περιστατικό, όπως e-mails, τιμολόγια και φωτογραφίες, που αποδεικνύουν ότι βρισκόταν σε AirBnb τη συγκεκριμένη ημέρα, ενώ αποκάλυψε ότι ήταν μαζί με την τότε κοπέλα του, ποπ σταρ Σελίνα Γκόμεζ (Selena Gomez).

Σελίνα ΓκόμεζΤζάστιν Μπίμπερσεξουαλική επίθεσηΧέιλι Μπίμπερ