Lifestyle|23.06.2020 13:53

Άγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Νέος άντρας στη ζωή της Λενιώς

Newsroom

Οι εξελίξεις συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Άρη Καβατζίκη, ένα νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή της Λενιώς μετά το τέλος του Κυπραίου. Τον ρόλο αυτό θα ενσαρκώσει ο βραβευμένος ηθοποιός, Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος θα κάνει την εμφάνισή του στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς εποχής.

Διαβάστε περισσότερα: Βασίλης Μπισμπίκης: Η «Μπαλάντα» θέλει να ξεριζώσει την καρδιά του θεατή

«Χαιρόμαστε πάρα πολύ που το λέμε εμείς εδώ γιατί αφορά έναν άνθρωπο με πολύ σημαντική πορεία στο θέατρο και στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.
Αυτός ο άνθρωπος με πολλές περγαμηνές που θα προστεθεί στο καστ των “Άγριων Μελισσών” την επόμενη σεζόν, όταν κλείσει αυτός ο κύκλος και αποχωρήσει ο Γιάννης Στάνκογλου, θα είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης. Τα τελευταία χρόνια κάνει παραστάσεις sold out, είναι στο peak του. Θα μπει στην σειρά και θα μπει στην ζωή της Ελένης. Δεν ξέρω πως θα εμπλακεί στην ζωή της Ελένης, αλλά νομίζω ότι είναι μια είσοδος που θα συζητηθεί» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1. 

Βασίλης Μπισμπίκης

Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στην ταινία Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς, δεν έχει πολλά πολλά µε το σινεµά. Είναι αναγνωρισµένος µέσα από τις τηλεοπτικούς του ρόλους, αλλά κυρίως από την ξέφρενη πορεία του στο θέατρο. Τα δύο τελευταία χρόνια, έκανε θραύση µε τον τεχνοχώρο «Cartel» στον Βοτανικό, σκηνοθετώντας είτε παραστάσεις σαν το ακραία ρεαλιστικό «Ανθρωποι και ποντίκια» του Τζον Στάινµπεκ είτε σαν τον «Πατέρα» στο θέατρο «Αποθήκη», προκλητική µεταφορά του έργου του Στρίντµπεργκ στο 2020.

Η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά ήταν στην σειρά του Alpha, «Η λέξη που δε λες» που είχε ξεχωρίσει τόσο για το θέμα με το οποίο καταπιάστηκε, εκείνο του αυτισμού, όσο και για τις ερμηνείες των ηθοποιών και την σκηνοθεσία του Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Άγριες μέλισσεςΑΝΤ1Βασίλης ΜπισμπίκηςΜαρία Κίτσου