Lifestyle|23.06.2020 16:40

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις του Καράβα - Πώς σχολιάζει Ζενεβιέβ και Καγιά

Newsroom

Με δελτίου τύπου που εκδόθηκε από το STAR επιβεβαιώθηκε απόλυτα το ρεπορτάζ του Σαββάτου του ethnos.gr και του «Eλα Χαμογέλα» του Open που ανέφερε πως στην καρέκλα του τέταρτου κριτή του GNTM 3 που μέχρι πέρσι βλέπαμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα καθίσει η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ενώ ο διεθνούς φήμης Έλληνας μοντέλο Γιώργος Καράβας θα είναι μέντορας στη θέση της Έλενας Χριστοπούλου.

Το νεαρό μοντέλο μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το νέο επαγγελματικό βήμα του. «Θα είμαι ο coach και των αγοριών και των κοριτσιών, μια πολύ ωραία εμπειρία και ανυπομονώ να τη ζήσω για να είμαι ειλικρινής. Είχα κάνει ένα δοκιμαστικό πριν από αρκετό καιρό και η εξέλιξη ουσιαστικά ήταν αργή. Δεν γνωρίζαμε εμείς οι εμπλεκόμενοι, να το θέσω έτσι αλλά φαντάζομαι τα γυρίσματα θα γίνουν εντός του καλοκαιριού.

T
T
T
T

Αυτό που έχω να κάνω είναι να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχω από αυτά τα 17 χρόνια στο χώρο στα νέα άτομα. Η Ζενεβιέβ είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα, είναι πάρα πολύ καλή και στη δουλειά και σε προσωπικές στιγμές. Θα είμαι ο εαυτός μου, δεν είμαι αυστηρός σαν άνθρωπος. Με την Ζενεβιέβ έχουμε δουλέψει στο παρελθόν και με τον Δημήτρη έχουμε συνεργαστεί πάμπολλες φορές. Την Βίκυ εννοείται τη γνωρίζω αρκετά και προσωπικά. Μόνο τον Άγγελο Μπράτη δεν ξέρω προσωπικά. Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ». 

Γιώργος ΚαράβαςΒίκυ ΚαγιάGNTMGNTM 3Ζενεβιέβ Μαζαρί