Lifestyle|23.06.2020 18:38

Νίκος Βέρτης: Σουίτες με μπάτλερ και ντουζιέρες στο κέντρο που τραγουδάει

Newsroom

Ο Νίκος Βέρτης είναι ο καλλιτέχνης που έκανε ποδαρικό στη νυχτερινή Αθήνα μετά το lockdown και τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ο δημοφιλής ερμηνευτής επέστρεψε στο ΥΤΟΝ και παρουσίασε τις επιτυχίες του, ξεκινώντας τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του το Σάββατο 13 Ιουνίου. Τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, με αποστάσεις στις ουρές για την είσοδο στο νυχτερινό κέντρο, με τη χρήση αντισηπτικών και με ανοιχτή οροφή, το νυχτερινό κέντρο έκανε πρεμιέρα και η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη.

Διαβάστε περισσότερα: Πρώτη νύχτα στα μπουζούκια μετά τον κορονοϊό - Νέες συνήθειες στην πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη

Τα εντυπωσιακά σκηνικά, τα καλοστημένα μπαλέτα, οι πολλά υποσχόμενοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο πλευρό του λαϊκού τραγουδιστή σε συνδυασμό με την 25μελή ορχήστρα, δημιουργούν ένα ουτοπικό συναίσθημα στην έννοια της λέξης «διασκέδαση».

Διαβάστε περισσότερα: Νίκος Βέρτης: «Από τα 11 δούλευα σε βενζινάδικο» - Η δύσκολη ζωή στην Ολλανδία και η επιτυχία

Ο υπεύθυνος του μαγαζιού, Γιώργος Σαραφίδης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τις πολυτελείς σουίτες που υπάρχουν στον πρώτο όροφο του νυχτερινού κέντρου. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι που κάνουν κράτηση για να βρεθούν στις σουίτες και να παρακολουθήσουν τον Νίκο Βέρτη, μπορούν να ξαπλώσουν στον καναπέ, να κάνουν ντους στις ντουζιέρες και μάλιστα, υπάρχει ειδικό σέρβις καθώς η κάθε σουίτα έχει τον δικό της σερβιτόρο και τον δικό της μπάτλερ. Επίσης, υπάρχει και εστιατόριο, ενώ υπάρχουν και τηλεοράσεις.

νυχτερινό κέντροΝίκος Βέρτηςτραγουδιστής