Lifestyle|25.06.2020 11:33

Μαρία Αντουλινάκη: Η αποκάλυψη για τις «Άγριες Μέλισσες» και η μάχη με την κατάθλιψη

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν η Μαρία Αντουλινάκη, η αγαπημένη «Αγορίτσα» από τις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην καραντίνα, για την κατάθλιψη και πώς την αντιμετώπισε, καθώς και για τα οικονομικά προβλήματα και την ανεργία.

Διαβάστε περισσότερα: Αγριες μέλισσες - Μαρία Κίτσου: «Δεν είναι τα ντουβάρια» - Η ερμηνεία που εντυπωσίασε

«Η προτροπή του να βρεθώ στον ψυχολόγο ήταν της Μαρίας Καβογιάννη. Λατρεμένος άνθρωπος για εμένα, την αγαπώ πάρα πολύ πραγματικά. Με έβλεπε ότι υπέφερα, γιατί ήταν ακριβώς μετά τον θάνατο του μπαμπά και όλο αυτό έσκασε και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Ενώ έδειχνα ότι είμαι ένα πολύ χαρούμενο πλάσμα μέσα στη δουλειά, έκλαιγα ξαφνικά, δεν ήμουν καλά» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε: «Πάθαινα κρίσεις πανικού και η Μαρία (Καβογιάννη) μού είπε: "Πήγαινε να δεις τη χαρά της ζωής!" και πήγα. Με την καραντίνα δεν περάσαμε καλά και συνεχίζω την ψυχοθεραπεία. Πιέστηκα πάρα πολύ και άρχισα ξανά τη θεραπεία. Ήμουν έξω από τα νερά μου! Έμενα μόνη μου για επτά χρόνια και ξαφνικά δεν είχα τον χώρο μου να κοιμηθώ όπως θέλω, να δω τηλεόραση όπως θέλω. Παρότι έμεναν οι δικοί μου και πριν μαζί μου, εγώ δούλευα πάρα πολύ, δεν είχα νιώσει έτσι, δεν είχα νιώσει πίεση».

Τέλος, μοιράστηκε ξεκαρδιστικές στιγμές από τα παρασκήνια των «Άγριων Μελισσών», ενώ αποκάλυψε αν υπάρχουν κρυφοί έρωτες, όταν σβήνουν τα φώτα στο Διαφάνι. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι σε αυτή τη δουλειά. Μπορεί να μην το δείχνω, αλλά το ευχαριστιέμαι πραγματικά που παίζω στις Άγριες Μέλισσες. Δεν μπορώ να γυρίσω σκηνές με τον Κωστή Σαββιδάκη, τον βλέπω και γελάω, με πιάνει νευρικό γέλιο, που δεν μπορώ να το ελέγξω. Στις δύο σκηνές που έχουμε παίξει μαζί, κρύβομαι πίσω από κάποιον άλλον για να μη φαίνεται ότι τραντάζομαι ολόκληρη από το γέλιο. Με την Κάτια Δανδουλάκη δεν γελάμε την ώρα του γυρίσματος, γελάμε πριν, στις πρόβες, και μετά». 

Στην ερώτηση του παρουσιαστή αν υπάρχουν έρωτας ανάμεσα στους ηθοποιούς της σειράς, η ίδια απάντησε: «Σιγά μη σου πω ονόματα! Αλλά έχει παίξει! Μα καλά, πίστευες ότι δεν θα υπάρχει; Είμαστε πόσα άτομα. Είναι απολύτως φυσιολογικό να συμβεί. Είναι ένας έρωτας που… οσμίζομαι και ένας που είναι φανερός». 

Άγριες μέλισσεςΜαρία ΑντουλινάκηΑΝΤ1κατάθλιψη