Lifestyle|25.06.2020 11:53

Γκουντάρας - Κάκκαβα: Η ανεργία, η Ελένη Μενεγάκη και η συγκίνηση on air

Newsroom

Καλεσμένοι στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας μαζί με τη σύζυγό του Ναταλί Κάκκαβα. Το αγαπημένο ζευγάρι, το οποίο θα παρουσιάσει καλοκαιρινή καθημερινή εκπομπή στο OPEN, μίλησε για τη γνωριμία τους, τους δεσμούς αγάπης και αφοσίωσης, καθώς και τα δέκα χρόνια έγγαμου βίου.

Η Ναταλί δηλώνει πως η μοναδική οικογένεια που έχει είναι ο σύζυγός της και τα παιδιά τους, ενώ ο Γρηγόρης δεν καταφέρνει να κρύψει τη συγκίνησή του, μιλώντας για την απώλεια των γονιών του. «Είμαι ένα δέντρο χωρίς ρίζες. Δεν έχω κανέναν, ούτε γονείς, ούτε αδέρφια, ούτε ξαδέρφια. Μόνο τον Γρηγόρη! Τα παιδιά είναι η συνέχειά σου. Όλοι έχουμε ανάγκη να ξέρουμε ότι προερχόμαστε από κάπου και ανήκουμε και κάπου. Τα παιδιά μας είναι η συνέχειά μας, τα παιδιά έχουν εμάς. Κι εγώ κάποιες φορές θα ήθελα να ξέρω ότι ανήκω κάπου. Κι ευτυχώς αυτό το ρόλο τον έχει πάρει ο Γρηγόρης» είπε η δημοσιογράφος. «Με συγκινεί η Ναταλί. Τα παιδιά μας δεν έχουν γνωρίσει παππούδες και γιαγιάδες, το κουβαλάμε αυτό. Οι δικοί μου γονείς δεν γνώρισαν τα παιδιά μου» συμπλήρωσε συγκινημένος ο Γκουντάρας. 

Τέλος, το ζευγάρι εξηγεί πώς η ανεργία, που χτύπησε δύο φορές την πόρτα τους, κατάφερε να τους οδηγήσει σε νέα επαγγελματικά βήματα. «Ήμουν 16 χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη. Όταν έφυγα ήταν πολύ ψυχοφθόρο. Ήμουν στο πουθενά και είχα ένα αβέβαιο μέλλον. Έχασα τη συνήθειά μου. Δούλευα επί 16 χρόνια 12 ώρες την ημέρα. Αυτή ήταν η ζωή μου. Και όλο αυτό ανατρέπεται. Ήταν σαν διαζύγιο. Το είπα και στην ίδια ότι η αποχώρησή μου έπρεπε να γίνει ένα καλοκαίρι πριν» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. 

Ελένη ΜενεγάκηΓρηγόρης ΓκουντάραςThe 2night show