Lifestyle|19.12.2018 11:01

Η ανήλικη κρυφή ερωμένη του Γούντι Άλεν και της Μία Φάροου (pics)

Newsroom

Το ξανθό πρώην μοντέλο, που σήμερα είναι 59 ετών, ισχυρίζεται ότι είχε οκτώ χρόνια σχέση με τον διάσημο σκηνοθέτη Γούντι Άλεν.

Ο δεσμός τους ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν 16 και εκείνος 41. To μοντέλο Μπάμπι Κριστίνα Ένγκελχαρντ (Christina Engelhardt), σε πρόσφατη συνέντευξη στο Hollywood Reporter, αποκάλυψε ότι είχε ερωτικό δεσμό με τον σκηνοθέτη στα 16 της - δηλαδή κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας στη Νέα Υόρκη.

Η ερωτική φωλιά τους ήταν το διαμέρισμα του Αμερικανού σκηνοθέτη στο Μανχάταν, αλλά ό,τι έγινε μεταξύ τους το ήθελε και εκείνη.

T

«Δεν επιτίθεμαι στον Γούντι», δήλωσε το μοντέλο. «Αυτό δεν είναι μια ιστορία για να τον καταστρέψω. Μιλάω για την ερωτική μου ιστορία. Αυτή με έκανε αυτό που είμαι τώρα. Δεν μετανιώνω».

Christina Engelhardt (Hollywood Reporter)

Σαν να μην έφτανε αυτό το μοντέλο δήλωσε ότι μέσα στα οκτώ αυτά χρόνια είχαν σαν ζευγάρι ερωτικές συνευρέσεις και με άλλες γυναίκες, μέσα σε αυτές και η Μία Φάροου, εμπειρία που χαρακτήρισε «ενδιαφέρουσα».

Η Ένγκελχαρντ υποστηρίζει μάλιστα ότι αποτέλεσε έμπνευση για τον Γούντι Άλεν και ότι σκεφτόταν εκείνη όταν δημιούργησε το ρόλο της έφηβης με την οποία είχε παράνομη σχέση ο χαρακτήρας του στην ταινία «Manhattan». Έμπνευση για τον ίδιο χαρακτήρα έχει δηλώσει ότι αποτέλεσε και η ηθοποιός Στέισι Νέλκιν, με την οποία ο Γούντι Άλεν έχει παραδεχτεί ότι είχε σχέση.

H Νέλκιν επισημαίνει ότι δεν γνώριζε κάτι για τη σχέση του Άλεν με την Ένγκελχαρντ, αλλά δεν αποκλείει την ύπαρξη και άλλων σχέσεων. Αν και οι δύο γυναίκες δεν κατηγορούν τον Άλεν, η Νέλκιν υπογραμμίζει ότι δε θα ήθελε καμία από τις δύο κόρες της να έχει σχέση με κάποιον 24 χρόνια μεγαλύτερό της.

Christina Engelhardt (Hollywood Reporter)

Σήμερα, η Ένγκελχαρντ είναι μια διαζευγμένη μητέρα με δύο κόρες στο κολέγιο και ζει σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Μπέβερλι Χιλς. Στο Hollywood Reporter δηλώνει ότι από νεαρή ηλικία είχε ιδιαίτερες ψυχικές δυνατότητες, ερμήνευε τα άστρα. 

T
ΧόλιγουντΓούντι Άλεν