Lifestyle|25.06.2020 22:12

Μελέτης - Άγριες Μέλισσες: Πώς από τα δύσκολα παιδικά χρόνια, έφτασε στην κορυφή

Newsroom

«Υπήρχαν στιγμές που ήταν δύσκολα στο σπίτι. Ήμουν ένα παιδί που δεν μιλούσα για τις δυσκολίες που περνούσε η οικογένειά μου. Έτσι ωρίμασα πολύ απότομα. Αυτό φαινόταν και στο σχολείο, στις παρέες μου, στον τρόπο που προσέγγιζα τις γυναίκες. Έζησα μια διχοτόμηση ως παιδί. Από την άλλη, όταν πρέπει να δουλέψεις στα 10 σου, σταματάς να είσαι παιδί. Είσαι ένας ενήλικας που φέρει το βάρος μιας δουλειάς» είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος υποδύεται τον «Μελέτη Ζώητο» στις «Άγριες Μέλισσες» και η ερμηνεία του την ώρα που πάει να αυτοκτονήσει και τον σώζει ο Μιλτιάδης στην καθημερινή σειρά εποχής του ΑΝΤ1, δεν άφησε αδιάφορους τους χρήστες του Twitter

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει τέσσερα μικρότερα αδέλφια, ενώ η καταγωγή του είναι από τα όμορφα Χανιά της Κρήτης. Σε ηλικία 9 ετών επιλέχτηκε από το σκηνοθέτη Κώστα Καπάκα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Peppermint» που έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 1999, ενώ απέσπασε αρκετά βραβεία και καλές κριτικές τον επόμενο χρόνο. Εκεί υποδύθηκε τον 11χρονο πρωταγωνιστή της ταινίας, Στέφανο Καρούζο, με την ερμηνεία του ρόλου σε μεγαλύτερη ηλικία να αναλαμβάνει ο Γιώργος Χωραφάς. Μετά τη συμμετοχή του στην ταινία συνέχισε την πορεία του ως ηθοποιός συμμετέχοντας σε δουλειές τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο. Ωστόσο, όταν πήγε στο στρατό σκέφτηκε να αφήσει την υποκριτική, αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη.

T
T

Αμέσως μετά την προβολή της ταινίας εντάχθηκε στο καστ της καθημερινής σειράς της ΕΤ1, «Στα φτερά του έρωτα» όπου παρέμεινε μέχρι και το 2003. Παράλληλα τη σεζόν 2001-2002, έπαιξε μαζί με τη Θέμιδα Μπαζάκα και τον Στέλιο Μάινα στην κοινωνική σειρά «Οι γυναίκες της ζωής της» στην ΕΤ1. Το 2004, εμφανίστηκε στη δραματική σειρά «Απόσταση αναπνοής». Το 2008, πρωταγωνίστησε μαζί με την Νένα Μεντή στο επεισόδιο «Η Πεθερά Δυτικών Προαστίων» στη σειρά «Επτά Θανάσιμες Πεθερές». Από το 2008 μέχρι το 2010 συμμετείχε στην αστυνομική κωμική σειρά «L.A.P.D.», ενώ παράλληλα έπαιζε και στις σειρές «Το σόι μου μέσα» και «Ιατρικό Απόρρητο». Το 2010, έκανε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά «Η Οικογένεια Βλάπτει».

T
T

Άγριες Μέλισσες

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι μια από τις φετινές τηλεοπτικές σειρές που έχουν καταφέρει από την πρώτη στιγμή να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό. «Η Μελίνα Τσαμπάνη και η ομάδα της έχουν φτιάξει μια απίστευτη ομάδα ανθρώπων που αγαπάνε το θέατρο. Όλοι συντελεστές της σειράς είναι αγαπητοί, αλλά με εκείνον που έχω πολύ καλή επαφή και στην σκηνή, αλλά και εκτός αυτής είναι ο κύριος Κακούρης. Με τους νέους είμαστε ούτως ή άλλως όλοι φίλοι. Επίσης με την Κάτια Δανδουλάκη με την οποία έχουμε ξαναπαίξει. Είναι μια πολύ μορφωμένη γυναικά και απίστευτος άνθρωπος. Η Κάτια είναι αναλλοίωτη στον χρόνο. Είμαστε ακριβώς στην ιδιά ηλικία γιατί οι ψυχικοί μας κόσμοι ταυτίζονται. Δεν γερνάει γιατί απλά δεν μπορεί να γεράσει». Για τη σχέση του Μελέτη με την Πηνελόπη, ο ηθοποιός έχει σχολιάσει: «Η σχέση αυτή είναι ανολοκλήρωτη, είναι ένας δολοφόνος με ένα αγγελούδι και είναι και στην μέση και η ταξική διαφορά. Έχουνε πολλές αντιφάσεις, αλλά η αγάπη τους είναι ολοκληρωμένη». 

Διαβάστε περισσότερα: Μελίνα Τσαμπάνη: Πολλές φορές είχα σκεφτεί ν' αλλάξω επάγγελμα πριν από τις «Άγριες Μέλισσες»

T
T

Έλενα Ακρίτα

«Νιώθω περήφανη για σένα, αγόρι μου» είχε γράψει πριν από λίγους μήνες η Έλενα Ακρίτα στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook. Από το 2004 μέχρι το 2007, ο Γιώργος Γεροντιδάκης ήταν μέρος του καστ της καθημερινής σειράς της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση, «Βέρα στο δεξί», στο Mega Channel, υποδυόμενος τον έφηβο Διονύση Καλπακλή, τηλεοπτικό γιο του Παύλου Κοντογιαννίδη για τρεις σεζόν. Εκεί ήταν που φάνηκε έντονα και το κωμικό του ταλέντο. 

Μικρός ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής

Ο αγαπημένος ηθοποιός λατρεύει να παίζει ποδόσφαιρο και η μεγάλη του αγάπη είναι ο Ολυμπιακός. Στην ερώτηση τι θα δει εάν συμπέσουν οι «Άγριες Μέλισσες» και ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού, απαντάει ότι φυσικά θα δει το δεύτερο. Μάλιστα, ο ίδιος έχει δηλώσει πως αν δεν ήταν τόσο οξύθυμος σαν χαρακτήρας θα έπαιζε σίγουρα σε μια ομάδα Α’ εθνικής. «Έχω ύψος 1,92 μ., ήμουν και στην Προεδρική Φρουρά. Δεν έπαιξα ποτέ μπάσκετ, ασχολήθηκα με τον αθλητισμό μόνο στο επίπεδο του ποδοσφαίρου. Έκανα και μπάσκετ αλλά το σταμάτησα πολύ νωρίς. Σταμάτησα το μπάσκετ στην Γ’ γυμνασίου, ήμουν τότε 1μ.63. Και πήρα 20 πόντους σε ένα καλοκαίρι. Πονούσα πολύ. Δεν μπορούσα να περπατήσω. Ήταν φρικτός ο πόνος επειδή μεγάλωσαν απότομα τα οστά. Μια μέρα είπα στη μητέρα μου: "πάμε στο νοσοκομείο, δεν μπορώ να περπατήσω"».

«Είμαι παραδοσιακός άντρας»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θέλει η γυναίκα να έχει προσωπικότητα. Δεν θέλει να είναι ένα άβουλο πλάσμα δίπλα του. Επίσης, είναι παραδοσιακός. Είτε είναι μαζί της μια μέρα είτε δέκα χρόνια, πάντα θα της ανοίξει την πόρτα για να βγει. «Γενικά, μου αρέσει η γυναίκα να αισθάνεται ότι έχει άντρα δίπλα της, ότι συνοδεύεται. Δεν κάνω το πρώτο βήμα σε μια σχέση. Αν δυο άνθρωποι είναι να βρεθούν, θα βρεθούν με έναν τρόπο. Ο τρόπος που θέλω εγώ να γίνει το φλερτ είναι με τη μαγεία των βλεμμάτων. Στη γυναίκα κοιτάω τρία πράγματα: τα μάτια, το χαμόγελο και τα δάχτυλα. Τα μάτια λένε την αλήθεια, το χαμόγελο δείχνει πόσο όμορφο είναι ένα πρόσωπο και τα δάχτυλα κρύβουν μια αριστοκρατία». Στο θέμα του παιδιού είναι αρκετά συνειδητοποιημένος γιατί προέρχεται από μία οικογένεια χωρισμένων γονιών, οπότε αντιλαμβάνεται την αξία και τη ζωή που πρέπει να έχει ένα παιδί. «Εκνευρίζομαι με τους γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους επειδή δεν τα πάνε καλά με τον άντρα ή τη γυναίκα τους. Θέλω να τους πω στα μούτρα πως δεν κάνετε για γονείς». 

Γιώργος ΓεροντιδάκηςΜελέτηςΆγριες μέλισσεςαυτοκτονίαΑΝΤ1