Lifestyle|19.12.2018 11:38

GNTM: Αποχώρηση Αμανατίδου και τα 3 μοντέλα που πάνε τελικό (pics)

Newsroom

Τα τέσσερα μοντέλα που έχουν απομείνει στο ριάλιτι GNTM κλήθηκαν να φωτογραφηθούν με γούνες στον πάγο και η φωτογράφος τους ήταν η Μαρίνα Βερνίκου. Μετά την φωτογράφιση και ενώ και οι τέσσερις κοπέλες τα πήγαν πολύ καλά, μία έπρεπε να φύγει. 

Στη δυάδα αποχώρησης βρέθηκαν η Άννα Αμανατίδου και η Μαριάννα Παινέση. Η Αμανατίδου αποχώρησε και δεν θα συμμετέχει στον μεγάλο τελικό του GNTM, την Τετάρτη 19/12. 

Στη φωτογράφιση βρέθηκε και ο Γιάννης Νικολάου, ο ιδιοκτήτης του Place Models, του πρακτορείου στη Γερμανία που θα αναλάβει να προωθήσει στο χώρο της μόδας τη νικήτρια του ριάλιτι. Μάλιστα, συμβούλεψε την Άννα Αμανατίδου μετά το τέλος του παιχνιδιού να σβήσει τελείως το προφίλ της στο Instagram - και να δημιουργήσει ένα πιο σοβαρό. Το ίδιο της είπε και η Βίκυ Καγιά στο στούντιο λίγο πριν την αποχώρηση. 

T

Στον μεγάλο τελικό του GNTM θα δούμε τις Εβελίνα Σκίτσκο, Ειρήνη Καζαριάν και Μαριάννα Παινέση.

T

Στον τελικό όπως είπε η Κατερίνα Καραβάτου στη «Φωλιά των Κου-Κου» του Star στο μισάωρο που η εκπομπή θα είναι live, το κοινό θα έχει συμμετοχή στην ανάδειξη της νικήτριας

«Θα είναι μία φαντασμαγορική βραδιά. Το αποτέλεσμα θα είναι live! Μία θα είναι η νικήτρια αλλά θέλω να πω κάτι που έχει ενδιαφέρον, εσείς που παρακολουθείτε το Next Top Model, θα είστε κριτής και εσείς θα δώσετε το τελικό αποτέλεσμα… Θα μπορείτε να ψηφίστε ποια θέλετε να είναι η νικήτρια»! 

Άννα ΑμανατίδουGNTM