Lifestyle|26.06.2020 11:51

Σάκης Τανιμανίδης: Το «Survivor», ο κορονοϊός και η άδικη κριτική στην Μπόμπα

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ μίλησε για την περίοδο που βίωσε τον κορονοϊό, ενώ απάντησε και στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του. «Δεν νιώθω ότι με τη Χριστίνα βγάζουμε την προσωπική μας ζωή στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιούμε τα social media με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ίσως σε μικρότερο βαθμό, όπως το χρησιμοποιούν περίπου δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη. Ήταν δύσκολο που ήμασταν κλεισμένοι μέσα στο σπίτι έχοντας διαγνωστεί με κορονοϊό και να διαβάζουμε και τέτοιου είδους δημοσιεύματα ότι το κάνουμε επίτηδες. Δεν είναι ότι καλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα: Κορονοϊός: Η ελληνική showbiz μένει σπίτι και το διασκεδάζει - Ζαχαράτος δινει ρεσιτάλ γέλιου

Πριν λίγες μέρες βρέθηκα σε ένα νησί, περπατούσα μπροστά από μια καφετέρια και μου λέει ένας τύπος: "αυτό με τον κορονοϊό ήταν ψέματα, πες το". Αρκετός κόσμος το άκουσε αυτό και επειδή οι άνθρωποι, πιστεύω, ότι είναι καλοί, όταν διαβάσουν κάτι δεν έχουν λόγο να πιστέψουν ότι είναι ψέμα. Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί που τα διαβάζουν, είναι αυτοί που τα γράφουν. Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε κανένα δημοσίευμα, αδιαφορώ» ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης.

T
T

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ τόνισε ότι είναι συνειδητά εκτός τηλεόρασης και «θα είμαι για αρκετό διάστημα γιατί ασχολούμαι με κάποια άλλα πράγματα δεν είναι αυτοσκοπός μου να είμαι στην τηλεόραση. Όταν μου πρότειναν να κάνω το Survivor, η λέξη reality με τρόμαξε στην αρχή και δεν ήμουν πολύ θετικός. Κάνοντάς το επιβεβαίωσα για ακόμα μια φορά ότι μου αρέσει το εξωτερικό γύρισμα, η φύση και η περιπέτεια». 

«Η Χριστίνα Μπόμπα είναι εύκολος στόχος»

Τι γνώμη έχει για την κριτική που δέχθηκε η Χριστίνα Μπόμπα ως παρουσιάστρια; «Η Χριστίνα δεν ήθελε να κάνει τηλεόραση αλλά ήρθε η πρόταση από το "The Voice" που της άρεσε. Αδικήθηκε πολύ. Πριν καν βγει γράφανε ότι είναι κακή. Είναι εύκολο να παρεξηγήσει κάποιος τη Χριστίνα. Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα που απέκτησε φήμη επειδή παντρεύτηκε εμένα. Άρα στην αρχή ήταν ετερόφωτη, τώρα όμως είναι πλήρως αυτόφωτη. Είναι εύκολος στόχος για κάποιους».

Ουγγαρέζος για Τανιμανίδη: «Νομίζει ότι είναι πολύ περισσότερο από αυτό που είναι»

Το «Πρωινό» σχολίασε τη συνέντευξη του Σάκη Τανιμανίδη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να υπογραμμίζει: «Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει κάνει 2,5 εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Το τηλεπαιχνίδι πήγε χάλια. Πόσο ενδιαφέρομαι εγώ για τη ζωή του; Εδώ βλέπουμε έναν άνθρωπο ο οποίος νομίζει ότι είναι πολύ περισσότερα από αυτό που είναι, επαγγελματικά μιλάω, εξού και η φράση του ότι έπαιρνε το φως από εμένα η Χριστίνα Μπόμπα και τώρα είναι αυτόφωτη. Ποιος νομίζει ότι είναι ο Σάκης Τανιμανίδης που παίρνουμε φως από αυτόν;»

Δημήτρης ΟυγγαρέζοςΚορονοϊόςThe 2night showΧριστίνα ΜπόμπαΣάκης Τανιμανίδης