Lifestyle|26.06.2020 12:07
Κρατερός Κατσούλης: Τα νεότερα για την υγεία του -Τι είπε η Καραβάτου στην εκπομπή
NewsroomΗ Κατερίνα Καραβάτου για άλλη μια φορά ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής ότι ο Κρατερός Κατσούλης θα απουσιάζει και σήμερα, αλλά είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στην εκπομπή τη Δευτέρα.
«Ο Κρατερός μας σήμερα δεν είναι εδώ, αλλά επειδή στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα, ξέρω ότι ενδιαφέρεστε πάρα πολύ, θέλω να σας πω με σίγουρες πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, ότι είναι πολύ καλύτερα. Δεν θα είναι σήμερα μαζί μας, όμως νομίζω πως από Δευτέρα θα τον έχουμε εδώ και θα είμαστε όλοι μαζί. Αυτά είναι τα πολύ χαρούμενα νέα» είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Star και πρόσθεσε: «Μην ανησυχείτε, είναι κάτι που ξεπερνιέται. Γιατί ακούω διάφορα, όχι, είναι κάτι το οποίο ξεπερνιέται».
Διαβάστε ακόμη
- Το «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου του
- Κωνσταντοπούλου για Ξυλούρη: Βγήκε από την αίθουσα και έλεγε «θα την σκοτώσω, θα της στρίψω το λαρύγγι»
- Επελαύνει σε όλη την Ευρώπη η «σούπερ γρίπη»: Τα συμπτώματα και ποιοι κινδυνεύουν άμεσα
- Η Λίλι Κόλινς σχολίασε στον Τζίμι Φάλον την αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «Emily In Paris»