Lifestyle|29.06.2020 16:04

Tα ζώδια σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου: Λήξη συναγερμού για Δίδυμους και Τοξότες

Newsroom

Νέες συνθήκες δημιουργεί η εβδομάδα αυτή για όλα τα ζώδια. Οι πρώτες ανάσες οξυγόνου έρχονται σταδιακά για τα σταθερά ζώδια -Ταύρος, Σκορπιός, Λέων και Υδροχόος- από τις 2 Ιουλίου και μετά. «Λήξη συναγερμού» και για Διδύμους, Ιχθύς, Παρθένους και Τοξότες από τις 29 Ιουνίου και μετά.

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη - Τα ζώδια της εβδομάδας 28 Ιουνίου - 4 Ιουλίου: Τρελά σκαμπανεβάσματα για όλους

Εκεί μπαίνουν αυτή την εβδομάδα Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αφού και ο Κρόνος επιστρέφει στις 2 στον Αιγόκερω και τους επηρεάζει -ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου- αλλά και η σεληνιακή έκλειψη με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθούν στις 5 Ιουλίου στον Αιγόκερω. Προσεκτικά και διαλλακτικά.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Γενικά

Κριέ, η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και έντονο υποκειμενισμό σε οικογενειακά ζητήματα που διαχειρίζεσαι. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και δεν αποκλείεται να φέρει ανατροπές που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία καθώς οι ανασφάλειες εκτοξεύονται στα ύψη.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να μην χάσεις το πάθος που υπάρχει στη σχέση δημιουργώντας αντιπαραθέσεις που θα σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει ξαφνικά στη ζωή σου που θα σε αναστατώσει και θα δημιουργήσει μοναδική ατμόσφαιρα τρυφερότητας και οικειότητας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ξαφνικές αλλαγές σε πλάνα οικονομικής φύσεως και επιχειρηματικές δράσεις μπορεί να εκτοξεύσουν τον εκνευρισμό σου. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, να πιστέψεις στον εαυτό σου και να αφεθείς στην έντονη διαίσθηση που είναι βέβαιο ότι θα σου σε καθοδηγήσει με ιδανικό τρόπο.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Η δυσκολία στην επικοινωνία προβληματίζει. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό επηρεάζοντας σημαντικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα ανατρέπουν το σκηνικό και πιθανά να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικά

Η διάθεση για να εκφράσεις αυτά που νιώθεις μπορεί να βοηθήσει ώστε απομακρυνθείς από καβγάδες και εντάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ψυχρότητα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει ξαφνικά στη ζωή σου για να τονίσει ότι ήρθε η ώρα να περάσεις όμορφα σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Παρερμηνείες και πιθανές παρεξηγήσεις μπορούν να δημιουργήσουν ευτράπελα στις συμφωνίες και στις συνεργασίες σου. Προσοχή καθώς η ένταση καραδοκεί και μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις. Φρόντισε να ξεφύγεις από τον υποκειμενισμό και να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες των άλλων για να υπάρξει ισορροπία.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε οικονομικό επίπεδο και μπορεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για εσένα χωρίς να ενδιαφέρεσαι αν πραγματικά είναι εφικτό. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό ταράσσοντας την καθημερινότητά σου και αυξάνοντας τις εντάσεις στον εργασιακό χώρο.

Αισθηματικά

Διεκδικείς αυτά που σε ικανοποιούν από τη σχέση σου, μην δώσεις την αίσθηση στο ταίρι σου ότι δεν σε ενδιαφέρουν και οι δικές του ανάγκες γιατί τα προβλήματα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο, μην είσαι προκατειλημμένος και αδιάλλακτος και δώσε την ευκαιρία που χρειάζεται για να δεις τι μπορεί να σου προσφέρει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ένταση στη δουλειά καραδοκεί καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιάστηκα γεγονότα που έρχονται και αφορούν ζητήματα του παρελθόντος. Πιθανές αποκαλύψεις σε εκνευρίζουν και σε απογοητεύουν, φρόντισε να μην οδηγηθείς σε μετωπικές συγκρούσεις που δεν θα σου προσφέρουν τίποτα.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου μπορεί να οδηγήσει σε άκρατο υποκειμενισμό και παρορμητισμό που θα ενοχλήσει το περιβάλλον σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και φροντίζει να σου φτιάξει το κέφι, προσοχή για εγωκεντρικές τάσεις που δεν θα σου επιτρέψουν να απολαύσει στιγμές και τη διασκέδαση.

Αισθηματικά

Μην εγκλωβίζεσαι στο εγώ σου καθώς αυτό δεν βοηθά να δεις πραγματικά τι ικανοποιεί το ταίρι σου. Προσοχή στον εκνευρισμό που θα απομακρύνει το πρόσωπο που έχει τη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστικά έρχεται πρόσωπο στη ζωή σου ανατρέποντας τα δεδομένα στην αγάπη, είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό που μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός στην επικοινωνία και σε πιθανές σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν στο επίπεδο των συνεργασιών σου. Έχεις την τάση να εγκλωβίζεσαι στη δική σου οπτική γωνία χωρίς να αφήνεις περιθώρια στους άλλους να εκφράσουν προσωπικές απόψεις και σκέψεις. Αυτό θα οδηγήσει σε ψυχρότητα.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο ενισχύει τις ανησυχίες και μπορεί να δημιουργήσει έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό επηρεάζοντας το οικογενειακό περιβάλλον και φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που σε ξαφνιάζουν και σε εκνευρίζουν.

Αισθηματικά

Ξαφνικά γεγονότα μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στη σχέση σου, φρόντισε με κατανόηση και ευαισθησία να τα ξεπεράσεις χωρίς το βγαλες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου φροντίζει να σου δώσει τρυφερότητα και ζεστασιά, μην απομακρύνεσαι γιατί θα οδηγήσεις σε λάθος δρόμο της εξέλιξης.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που θα σε ξαφνιάσουν και θα προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό. Προσπάθησε να ακούσεις την διαίσθηση σου και να μην εγκλωβιστείς συναισθηματικά σε αποφάσεις που μπορεί στην πορεία να ανακαλύψεις ότι ήταν εις βάρος σου.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα, το έλλειμμα αντικειμενικότητας από την πλευρά σου όμως μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό εντείνοντας την ανάγκη για επικοινωνία, προσοχή σε ανατροπές σχεδίων που μπορεί να σε αιφνιδιάσουν.

Αισθηματικά

Μία έκπληξη θα καταφέρει να εκτονώσει την ένταση από τη σχέση και να δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό επικοινωνίας μεταξύ εσού και του/της συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστικές γνωριμίες έρχονται απογειώνοντας την ψυχολογία σου, προσοχή καθώς μπορεί να γίνεις εριστικός και αυτό να δυσαρεστήσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εμπορικές συναλλαγές μπορεί να σε προβληματίσουν με την εξέλιξή τους καθώς αλλάζουν ξαφνικά τα δεδομένα. Η διορατικότητα που σε διακρίνει σε βοηθάει να αντιληφθείς γρήγορα πως πρέπει να κινηθείς και να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα επικοινωνιακής φύσεως στον επαγγελματικό χώρο λόγω της επιμονής και της αδιαλλαξίας σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και αφιερώνεις χρόνο σε οικονομικά ζητήματα που έρχονται ξαφνικά και ανατρέπουν τον προϋπολογισμό σου.

Αισθηματικά

Οι ανασφάλειες που υπάρχουν δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε συγκρούσεις που θα επηρεάσουν τη σχέση σου, είναι σημαντικό να δείξεις ωριμότητα και ρεαλισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστική νέα γνωριμία έρχεται και ταράζει τα λιμνάζοντα νερά της προσωπικής σου ζωής, δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου για να έχει θετική εξέλιξη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο υποκειμενισμός και η ακαμψία δεν θα βοηθήσουν να εξελιχθούν ιδανικά συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν σήμερα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις καθώς αργότερα μπορεί να διαπιστώσεις ότι δυσαρέστησες πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο ανεβάζει το κέφι σου κατακόρυφα, προσοχή σε παρέες που θα βρεθείς γιατί ο δογματισμός και ο φανατισμός μπορεί να κυριαρχήσουν. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες, ξαφνικές γνωριμίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικά

Μην χάνεις το κέφι σου και φρόντισε να κάνεις μία έκπληξη στο ταίρι σου που θα δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσετε μοναδικά μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου ξαφνικά δημιουργώντας έντονο καρδιοχτύπι και ωθώντας σε σε απόλυτες στιγμές πάθους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ξαφνικές ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε επίπεδο συνεργασιών και επαγγελματικής ζωής που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Η αισιόδοξη διάθεση σου θα βοηθήσει ώστε να εκτονωθεί η ένταση και να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό για εσένα και τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην καριέρα σου.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο αυξάνει την καχυποψία και τις αμφιβολίες κατακόρυφα επηρεάζοντας οικονομικές συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό ενισχύοντας την ανάγκη για απομόνωση καθώς η μελαγχολία μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Η καχύποπτη στάση που έχεις θα ενοχλήσει το ταίρι σου και μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και ζήλια που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο στη ζωή σου καθώς βομβαρδίζεσαι συναισθηματικά από αναμνήσεις που φέρνουν στην επιφάνεια πληγές και τραύματα που έχεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία πιθανές ανατροπές στη δουλειά που μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Έχεις την ικανότητα να βρεις μέσα σου το ψυχικό σθένος και το κουράγιο να αντιμετωπίσεις τις όποιες δυσκολίες αποφεύγοντας συγκρούσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που σε έχουν απασχολήσει έντονα στη ζωή σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές προσκλήσεις από φιλικά πρόσωπα που ανεβάζουν το κέφι σου.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να αποφύγεις πιθανές εντάσεις με το ταίρι σου λόγω του έντονου υποκειμενισμού που μπορεί να δείξεις, μία έξοδος θα άλλαξε τα δεδομένα και θα ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεσή σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που ζητά και πάλι να μπει στη ζωή σου αιφνιδιάζοντας σε.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην εγκλωβίζεσαι αυτά που θέλεις αποκλειστικά και μόνο εσύ στις συνεργασίες και στην επαγγελματική σου ζωή καθώς το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν εντάσεις και πιθανές ρίξεις. Αξιοποίησε τη διπλωματία που σε διακρίνει αυτές τις μέρες για να ισορροπήσεις τις όποιες δυσκολίες και να ξεπεράσεις τα εμπόδια που έρχονται στον επαγγελματικό σου δρόμο.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο εντείνοντας το άγχος και τον εκνευρισμό στην καθημερινότητα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και σε απασχολεί έντονα εικόνα που έχεις στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, προσοχή γιατί ανατροπές μπορεί να υπάρξουν που θα σε προβληματίσουν.

Αισθηματικά

Δύσκολα θα επικεντρωθείς στο ταίρι σου καθώς πολλά είναι τα επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν, αυτό όμως μπορεί να φέρει γκρίνια και καυγάδες. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσπάθησε να χαλαρώσεις στον προσωπικό σου χώρο καθώς η μέρα δεν ευνοεί πιθανές νέες γνωριμίες και έντονο φλερτ.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι ανατροπές στον εργασιακό χώρο και στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Έχεις τη δυνατότητα να εμπιστευτείς τον εαυτό σου, την υπομονή και την εργατικότητά που διαθέτεις για να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα μπορεί να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι αποκλειστικά και μόνο σε ότι αφορά την διασκέδαση και τις χαρές που αποκλειστικά και μόνο ενδιαφέρουν εσένα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό φέρνοντας ξαφνικές προσκλήσεις από το ευρύτερο περιβάλλον που θα ανεβάσουν κατακόρυφα το κέφι σου.

Αισθηματικά

Ξαφνικές προσκλήσεις και έξοδοι λειτουργούν άκρως ευνοϊκά για τη σχέση καθώς σας βοηθούν να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και από πιθανές εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου εκτοξεύοντας το πάθος και τον αισθησιασμό στα ύψη. Φρόντισε να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί του.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επικοινωνιακές συμφωνίες και προτάσεις από πρόσωπα του εξωτερικού μπορεί να έρθουν αιφνιδιαστικά. Προσοχή στον τρόπο που θα αντιδράσεις καθώς ο εγωκεντρισμός και η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να ενοχλήσουν σημαντικά και να μπουν εμπόδιο στην θετική εξέλιξη των πραγμάτων.

ζώδιααστρολογικές προβλέψειςζώδια Ιουνίου