Lifestyle|01.07.2020 14:57

Μενεγάκη και Γκουντάρας έλυσαν τις διαφορές τους: Δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα δάκρυά τους

Newsroom

Λαμπερή, άμεση, χαμογελαστή και γλυκιά, η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα πρόσωπο που έσπασε το γυαλί, μπήκε στο σπίτι των τηλεθεατών και τους προσκάλεσε στο δικό της. Αναμφισβήτητα, είναι η πιο δημοφιλής παρουσιάστρια στη χώρα, έχοντας διανύσει άπειρα χιλιόμετρα στον τηλεοπτικό αέρα. Σήμερα αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό του Alpha, κλείνοντας ένα μεγάλο κεφάλαιο στη μακρά τηλεοπτική της καριέρα.  Στην τελευταία της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη είπε ότι αυτή η φάση της ζωής της και της καριέρας της ολοκληρώθηκε και πώς αν ξεκινήσει κάτι άλλο θα είναι τελείως διαφορετικό, όπως και η ίδια. Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και όλους όσοι βρέθηκαν στο δρόμο της. 

Διαβάστε ακόμα: 30 χρόνια Ελένη Μενεγάκη: Πώς η βασίλισσα της τηλεόρασης «σάρωσε» τον ανταγωνισμό

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι ένας από τους μακροβιότερους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη. Η συνεργασία τους, ωστόσο, ολοκληρώθηκε με αρκετά σκοτεινά σημεία. Οι δυο τους δεν είχαν μιλήσει ξανά για αρκετά χρόνια μέχρι που η παρουσιάστρια του Alpha σήκωσε το τηλέφωνο και τον κάλεσε στην τελευταία της εκπομπή. «Είναι δύσκολο πολύ. Είδα τα παιδιά σου» ανέφερε συγκινημένος αρχικά ο Γρηγόρης. «Τα παιδιά μας να λες. Τα ξεγέννησες όλα» τον διέκοψε με την ίδια συναισθηματική φόρτιση η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε: «Δηλαδή αν εγώ δε σε έπαιρνα τηλέφωνο να σου πω ότι θέλω να έρθεις να σε αγκαλιάσω, δε θα ερχόσουν από μόνος σου;». «Δε θα ερχόμουν. Επειδή ξέρεις ότι είμαι πολύ συναισθηματικός τα παίρνω όλα συναισθηματικά και κάθε πράγμα θέλει το χρόνο του για να τακτοποιηθεί μέσα μου» παραδέχτηκε ο δημοσιογράφος. 

Η συνάντηση της Μενεγάκη με τον Γκουντάρα δεν άφησε αδιάφορους τους χρήστες του Twitter, η οποία ήταν η πιο συγκινητική στιγμή στη διάρκεια της εκπομπής. 

T
T
T
T
T
T
Γρηγόρης ΓκουντάραςAlpha TVTwitterΕλένη Μενεγάκη