Lifestyle|19.12.2018 19:27

H Shaya «πάει» Eurovision

Newsroom

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Sway», η Shaya μίλησε στους δημοσιογράφους για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια.

Όπως όλα δείχνουν, η διάσημη τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Ρουμανία στη φετινή Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ μετά από τη νίκη της χώρας στον περσινό μουσικό διαγωνισμό στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, με τη Νέτα και το τραγούδι «Toy».

«Είναι γνωστό ότι θέλω να πάω στην Eurovision… Θα ήθελα πολύ να πάω με την Ελλάδα διότι είναι η χώρα που με ανέδειξε σαν δεύτερη επιλογή θα ήταν η Δανία επειδή ως γνωστόν είμαι και μισή Δανέζα. Βέβαια η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες με τους συνεργάτες μου δεχτήκαμε μια πρόταση από την Ρουμανία για την Eurovision και το σκέφτομαι θερμά… Ήδη έχουμε καταθέσει το τραγούδι και ελπίζω να πάνε όλα καλά…»

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Shaya εμφανίζεται ως υποψήφια για τον διαγωνισμό της Eurovision, αφού το 2015 είχε δηλώσει συμμετοχή να εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι «Sunshine». Ένα ξεσηκωτικό, αισιόδοξο και έθνικ τραγούδι, που είχε γράψει η ίδια μαζί με τους Σκανδιναβούς Reil Bros και τον Μάριο Ψιμόπουλο.

EurovisionShaya