Lifestyle|20.12.2018 11:44

Τελικός Next Top Model: Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν (pics)

Newsroom

Ισόποσες δόσεις γκλαμ και συγκίνησης είχε ο τελικός του Greece’s Next Top Model (GNTM) το βράδυ της Τετάρτης 19/12, από τον οποίο μεγάλη νικήτρια και επόμενο Top Model της Ελλάδας αναδείχθηκε η Ειρήνη Καζαριάν.

Στον φαντασμαγορικό τελικό του GNTM συμμετείχαν εκτός από τη νικήτρια και τα μοντέλα Εβελίνα Σκίτσκο και Μαριάννα Παινέση.

Η Ειρήνη κέρδισε χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας In Style.

T

Στην πρώτη δοκιμασία της βραδιάς τα τρία κορίτσια γύρισαν ένα διαφημιστικό βίντεο για γνωστή μάρκα αλκοολούχου ποτού, υπό το άγρυπνο βλέμμα της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

T

Τα κορίτσια επέστρεψαν στο σπίτι του ριάλιτι, όπου βρήκαν να τις περιμένουν κοντινοί συγγενείς τους. Με μεγάλη συγκίνηση αγκάλιασαν τους δικούς τους ανθρώπους και πήραν δύναμη από την οικογένειά τους για την τελική δοκιμασία του GNTM.

Η επόμενη δοκιμασία και τελευταία για το φετινό GNTM ήταν χωρισμένη στα τρία. Τα μοντέλα ξεκίνησαν τη φωτογράφιση σε ένα χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με τις οικογένειές τους.

T
T
T

Κατόπιν, φωτογραφήθηκαν σε ένα πάρτι χριστουγεννιάτικο με φίλους. Μετά το πάρτι τα τρία κορίτσια κλήθηκαν να κάνουν μια πιο ρομαντική αισθησιακή φωτογράφιση στο μπαλκόνι με άνδρα παρτενέρ.

T

Ο κριτής του GNTM Άγγελος Μπράτης σχεδίασε τα βραδινά φορέματα των δοκιμασιών, ενώ ο έτερος κριτής του ριάλιτι Δημήτρης Σκουλός ήταν ο φωτογράφος των κοριτσιών.

Παρούσες και οι απαστράπτουσες Βίκυ Καγιά, Έλενα Χριστοπούλου και Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όλοι οι συντελεστές του ριάλιτι χόρεψαν και διασκεδασαν με το μουσικό θέμα των τίτλων του παιχνιδιού του Star.

T

Στο πλατό πριν τη βαθμολογία των δοκιμασιών και την τελική ανακοίνωση βρέθηκαν όλες οι παίκτριες του ριάλιτι σε ένα τηλεοπτικό reunion που έγραψε τον μεγάλο επίλογο του GNTM.

Μια ζωντανή ψηφοφορία μέσα από τον ιστότοπο του star.gr έδωσε στις κοπέλες την ευκαιρία να ψηφιστούν live από το τηλεοπτικό κοινό. Online υπήρξαν πολλά παράπονα ότι δεν λειτουργησε σωστά ο ιστότοπος της ψηφοφορίας και δεν κατάφερε το κοινό να ψηφίσει.

T

Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας των κριτών η Ειρήνη Καζαριάν ανακοινώθηκε ως νηικήτρια της βραδιάς.

Next Top ModelΕιρήνη ΚαζαριάνGNTM