Lifestyle|20.12.2018 09:06

Τα ζώδια της Πέμπτης (20/12)

Newsroom

Κριός

∆εν νιώθεις αυτοπεποίθηση καθώς η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει στο µυαλό τις ανασφάλειές σου. Εξαιτίας αυτών ίσως στραφείς περισσότερο σε υλικά αγαθά και γίνεις κτητικός/ή µε ό,τι σου ανήκει. Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στους ∆ιδύµους και υποδηλώνει πως ξαναβρίσκεις την καλή διάθεση και το κέφι σου!

Ταύρος

Η Σελήνη ακόµα στο ζώδιό σου βοηθάει να πιστέψεις στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου, «όπλο» για να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις. Το απόγευµα κάνει την είσοδό της στους ∆ιδύµους στρέφοντας την προσοχή σε οικονοµικό θέµα. Σήµερα είναι εύκολο να τακτοποιήσεις λογαριασµούς και υποχρεώσεις.

Δίδυµοι

H ανάγκη για αποµόνωση είναι εµφανής αλλά µην τροµάζεις καθώς κρατάει λίγο, όσο η Σελήνη παραµένει στον Ταύρο. Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και ξαναβρίσκεις τον δυναµικό σου εαυτό. Προτίµησε να περάσεις την ηµέρα σου µε αγαπηµένους ανθρώπους.

Καρκίνος

Θα ξεκινήσεις την ηµέρα πίνοντας καφέ µε έναν φίλο ή θα ξεκινήσεις συζήτηση µε συνάδελφο που αφορά προσωπικά σας ζητήµατα. Η Σελήνη στον Ταύρο δηµιουργεί πρόσφορο έδαφος για συζητήσεις και προσωπικές εξοµολογήσεις. Το απόγευµα περνάει στους ∆ιδύµους και νιώθεις κουρασµένος/η από τις υποχρεώσεις.

Λέων

Στο µυαλό σου βρίσκονται σχέδια για να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να αποδείξεις τις ικανότητές σου σε επαγγελµατικό ραντεβού. Η Σελήνη στις τελευταίες µοίρες του Ταύρου δηµιουργεί εµµονές για τη δουλειά σου. Υποµονή καθώς το απόγευµα περνάει στο ζώδιο των ∆ιδύµων και είναι πιο εύκολο να σκεφτείς και λίγο εσένα.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στον Ταύρο, ασχολείσαι µε εξετάσεις, σεµινάριο ή έρευνα στο ∆ιαδίκτυο για ό,τι σε ενδιαφέρει. Η συλλογή πληροφοριών ευνοείται. Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στους ∆ιδύµους και έρχεται η ώρα να χρησιµοποιήσεις τις πληροφορίες που συνέλεξες και αφορούν τη δουλειά σου.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Ταύρο εντείνει τα συναισθήµατά σου, όµως µην ξεχάσεις τις διπλωµατικές σου ικανότητες και διακινδυνεύσεις µε αγαπηµένους σου. Το απόγευµα η συναισθηµατική υπερχείλιση καταλαγιάζει καθώς το πέρασµα της Σελήνης στους ∆ιδύµους υπενθυµίζει πως έχεις επικοινωνιακές ικανότητες.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, οι αγαπηµένοι σου έχουν αρκετές απαιτήσεις από εσένα κι εσύ δεν τους χαλάς χατίρι. Ισως περάσεις µεγάλο µέρος της ηµέρας ασχολούµενος/η µε συνεργάτες ή τον/τη σύντροφό σου, καθώς αυτό σου φτιάχνει τη διάθεση. Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στους ∆ιδύµους και βοηθάει να ανασυνταχθείς.

Τοξότης

Η προσοχή στρέφεται στο εργασιακό σου περιβάλλον καθώς δηµιουργούνται θέµατα που πρέπει να διευθετήσεις. Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει έκτακτες υποχρεώσεις. Πίεση και κούραση µέχρι το απόγευµα, καθώς µετά, το πέρασµα της Σελήνης στους ∆ιδύµους θα αλλάξει την ενέργεια!

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ταύρο σού λέει να ασχοληθείς µε τον εαυτό σου και να κάνεις πράγµατα που σε ευχαριστούν. Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στους ∆ιδύµους βρίσκοντας τρόπο να σου δείξει πως το διάλειµµα των προηγούµενων ηµερών έφτασε στο τέλος του. Αυτή η διαπίστωση έρχεται µε µια καθηµερινή υποχρέωση.

Υδροχόος

Παίρνεις περισσότερα πράγµατα στα σοβαρά απ’ ό,τι χρειάζεται και δηµιουργούνται παρεξηγήσεις. Η Σελήνη στις τελευταίες µοίρες του Ταύρου δηµιουργεί ανησυχία εντός οικίας. Κράτα τη χαλαρή διάθεσή σου αποφεύγοντας τις συγκρούσεις. Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στους ∆ιδύµους και η διάθεσή σου όλο και βελτιώνεται.

Ιχθύες

Οι επαφές µε κόσµο κάνουν καλό στην ψυχολογία σου καθώς σου ανεβάζουν τη διάθεση και διευκολύνουν τις δηµόσιες σχέσεις! Βοηθάει και η Σελήνη στον Ταύρο χαρίζοντάς σου επικοινωνιακή διάθεση! Το πέρασµα της Σελήνης στους ∆ιδύµους λέει να δώσεις προσοχή σε ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου.

ζώδιαωροσκόπιο