Lifestyle|10.07.2020 19:23

Αμπερ Χερντ - Τζόνι Ντεπ: Οι απειλές για τον Έλον Μασκ και τo περιστατικό αφόδευσης

Newsroom

Συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα η πολύκροτη δίκη ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ, τον Τζόνι Ντεπ και την Αμπερ Χερντ με τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω τους τις τελευταίες ημέρες και τον πλανήτη να μαθαίνει πλέον τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες μιας ολέθριας σχέσης, εκρηκτικής και γεμάτης βίαια περιστατικά.  Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail ο ηθοποιός κατέθεσε την Παρασκευή  στο Ανώτατο Δικαστήριο ότι ένα «περιστατικό αφόδευσης», στο οποίο βρέθηκαν κόπρανα στο κρεβάτι του ζευγαριού, ήταν εκείνο που έβαλε το οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Η αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον της βρετανικής ταμπλόιντ «The Sun» ήταν για δημοσίευμα που υποστήριζε ότι κακοποιούσε σωματικά την πρώην σύζυγό του. Ο διάσημος ηθοποιός, επιχειρηματίας και μουσικός κατηγορεί τη σύζυγό του για ψεύδη και εξωσυζυγικές σχέσεις, ενώ εκείνη έχει συγκεντρώσει ουκ ολίγα περιστατικά στα οποία ο Ντεπ την χτυπούσε και την εξευτέλιζε. Οι εκδότες της Sun News Publisher (NGN) βασίζονται σε 14 φερόμενα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εναντίον της Χερντ, τα οποία αρνείται ο Ντεπ. Την Παρασκευή, ο Ντεπ ρωτήθηκε για το πάρτι των 30ων γενεθλίων της Χερντ στο Λος Άντζελες τον Απρίλιο του 2016 και για το «περιστατικό αφόδευσης».

Ο ηθοποιός είπε στο δικαστήριο ότι είχε «πειστεί» ότι ήταν είτε η πρώην σύζυγός του, είτε ένας από τους φίλους της που συμμετείχε στο επεισόδιο. «Ήταν μια από τις πιο παράλογες, απροσδόκητες εικόνες που έχω αντικρίσει ποτέ στη ζωή μου, έτσι, ναι, αρχικά γέλασα γιατί ήταν τόσο περίεργο». Είπε στο δικαστήριο ότι ήταν «ένα μυστήριο» το ποιος αφόδευσε στο κρεβάτι «και δεν ήταν ένας σκύλος τριών ή τεσσάρων κιλών». Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Ήμουν πεπεισμένος ότι είτε η ίδια η κ. Χερντ είτε κάποιος από τους φίλους της άφησε ανθρώπινα κόπρανα στο κρεβάτι».

AP photo
AP photo

«Δεν ήθελα τίποτα μαζί της», πρόσθεσε ο Ντεπ. Στο δικαστήριο διαβάστηκε και ένα γραπτό μήνυμα που είχε στείλει ο ηθοποιός στην Άμπερ Χερντ μετά το χωρισμό τους, στο οποίο έλεγε «όλη μου η αγάπη και η λύπη μου ... δεν σου εύχομαι τίποτα άλλο παρά καλό». «Αυτό ένιωσα», παραδέχτηκε ο ηθοποιός. «Δεν πίστευα ότι έπρεπε να υπάρξει δηλητήριο εκείνη τη στιγμή, επειδή το άσχημο μέρος, που ήταν η σχέση, είχε λήξει και τώρα έπρεπε να το τελειώσουμε».

Στο γεγονός πως κατηγόρησε την Χερντ ότι είχε σχέσεις με άλλους άντρες, ο Ντεπ απάντησε «πιθανώς» και συμφώνησε πως ίσως της είπε ότι του κατέστρεψε την ζωή. Το δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι ο Ντεπ απειλούσε  να «κόψει» τα γεννητικά όργανα του Έλον Μασκ επειδή πίστευε ότι ο ιδρυτής της SpaceX είχε σχέση με την Χερντ.

Στον καβγά, ο Ντεπ κατηγορείται πως τραβούσε την Χερντ από τα μαλλιά, την χαστούκισε, της χτύπησε το κεφάλι στο ψυγείο, της είπε πως την μισεί, πετούσε μπουκάλια στους τοίχους, την κοπάνησε πάνω σε ένα τραπεζάκι του πινγκ πονγκ που έσπασε και διέλυσε επίσης ένα κινητό, που πέταξε και αυτό στον τοίχο. Σε κάθε κατηγορία ο Ντεπ απαντούσε «δεν είναι αλήθεια», «όχι», «συκοφαντίες». Η δίκη συνεχίζεται...

Αμπερ ΧερντδίκηΤζόνι Ντεπ