Lifestyle|19.07.2020 23:22

Ιωάννα Μαλέσκου - Με δάκρυα αποχαιρέτησε το Κρήτη TV: «Πονάει το μέσα μου»

Newsroom

Οριστική θεωρείται πλέον η συνεργασία της Ιωάννας Μαλέσκου με τον ΣΚΑΪ από τη νέα σεζόν καθώς η Κρητικιά παρουσιάστρια θα είναι το νέο πρόσωπο της ψυχαγωγίας του καναλιού του Φαλήρου παρουσιάζοντας τη νέα καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού που θα διαδεχθεί το «Μεσημέρι» του Γιώργου Λιάγκα το οποίο δεν πρόκειται να συνεχιστεί. 

Διαβάστε ακόμα τη συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου - «Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με την Ελένη Μενεγάκη»

Η νέα εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου δεν θα έχει σκληρό gossip και θα είναι υποστηρικτική για τα άλλα προγράμματα του ΣΚΑΪ και κυρίως για το «Big Brother», τις «8 λέξεις» και το «The Voice». Τα δοκιμαστικά έχουν ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Ιουλίου και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Ωστόσο, αυτό που δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη είναι η ζώνη που θα προβάλλεται η νέα καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Το πιθανότερο είναι να είναι στη ζώνη 12.00 – 14.00 που προβαλλόταν το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», αλλά υπάρχει ένα σενάριο που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται από τον ΣΚΑΪ ότι η νέα εκπομπή θα τοποθετηθεί στο δίωρο 09.00 – 11.00, να ακολουθεί για μια ώρα η νέα μαγειρική εκπομπή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και να μετακινηθούν οι «Αταίριαστοι» στη ζώνη 12.00 – 14.00.

T
 

Αυλαία για το «Καλό Μεσημέρι»

Το τηλεοπτικό της «αντίο» είπε την Παρασκευή 18 Ιουλίου η Ιωάννα Μαλέσκου, παρουσιάζοντας την τελευταία της εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» στο Κρήτη TV και κλείνοντας έναν κύκλο 10 χρόνων στο κανάλι. Η παρουσιάστρια βαθιά συγκινημένη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και όλους όσοι βρέθηκαν στο δρόμο της. 

«Δυσκολεύομαι πάρα πολύ σήμερα γιατί αγαπάω όλο αυτό που κάνω. Είναι η ζωή μου. Θα αλλάξει ασφαλώς, οι επιλογές είναι για καλύτερο και πάντοτε έτσι πάμε, αλλά αυτό το κομμάτι μου πονάει πολύ. Καιρό τώρα» είπε και συνέχισε: «Συγχωρέστε με. Είμαι βαθιά συγκινημένη. Πονάει το μέσα μου. Αγαπάω τον κόσμο και θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί ο κόσμος μου έδινε και μου δίνει και ελπίζω να συνεχίσει να μου δίνει δύναμη όπου κι αν είμαι εγώ αυτή θα είμαι. Η Ιωάννα τους όχι η Ιωάννα που θυμίζει κάποια άλλη. Η Ιωάννα, αυτή. Εύχομαι να την αγαπάτε και να τη στηρίζετε». 

Ιωάννα ΜαλέσκουΣΚΑΪΚρήτη Tv