Lifestyle|20.12.2018 22:03

Και επίσημα το «Λόγω Τιμής» στο ΣΚΑΪ (vid)

Newsroom

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη του προβολή στη μικρή οθόνη, το «Λόγω Τιμής» θα επιστρέψει ανανεωμένο από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ

«Αρχικά θα δούμε και τους επτά πρωταγωνιστές και φυσικά κάποιους καινούριους. Όλοι έβαλαν πολύ νερό στο κρασί τους και έριξαν τις αμοιβές τους για να μπορέσει να βγει σωστά η σειρά. Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από αυτό που γράφτηκε. Όχι μόνο δεν ζήτησε κανείς πολλά χρήματα, αλλά όλοι δέχτηκαν να πληρωθούν με πολύ λιγότερα», είχε αναφέρει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου στο περιοδικό People, το οποίο κυκλοφορεί με την εφημερίδα Έθνος της Κυριακής.

«Έχουν γραφτεί ήδη τα πρώτα επεισόδια, ενώ η σειρά θα είναι χωρισμένη σε κύκλους. Στον πρώτο θα δούμε δώδεκα συνολικά επεισόδια. Ήθελα να κάνω κάτι που θα είναι πολύ φροντισμένο, πάνω στα αμερικανικά πρότυπα τηλεοπτικών σειρών. Αυτό που μπορώ να πω μέχρι στιγμής είναι ότι θα μπούμε για γυρίσματα το Μάρτιο, η σειρά θα είναι εβδομαδιαία και θα βγει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Οκτώβριο του 2019», συμπλήρωσε η γνωστή σεναριογράφος. 

Ωστόσο, πριν λίγη ώρα, το κανάλι του Φαλήρου κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της σειράς.  

 
Λόγω ΤιμήςΣΚΑΪ