Lifestyle|20.07.2020 18:59

Black Lives Matter: Η νέα ταινία της Beyonce διαμαρτύρεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Newsroom

Πριν από λίγες ημέρες, η Beyonce ανακοίνωσε το επόμενο project της και αυτή τη φορά θα επιστρέψει με ένα visual album. Το «Black Is King», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου μέσα από το κανάλι του Disney+ , πραγματεύεται την ιστορία του «Lion King» υπό νέο πρίσμα και γίνεται η φωνή της μαύρης κοινότητας εν μέσω του κινήματος «Black Lives Matter» και των διαδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Στο επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε εμφανίζονται οι Jay-Z, Kelly Rowland, Naomi Campbell, ενώ σύμφωνα με το δελτίο Τύπου σε αυτό θα δούμε και τον Pharrell Williams και τη Lupita Nyong'o. «Εσύ, που δημιουργήθηκες από τη φωτιά του γαλαξία, είσαι οικείος αλλά και μοναδικός. Να είσαι ίδιος αλλά και ένας. Και να μην μοιάζεις με κανέναν. Η ζωή είναι ένα σύνολο επιλογών. Να ηγείσαι ή να ακολουθείς. Ακολούθησε το φως ή χάσε το» αναφέρει η Beyonce στην αρχή του τρέιλερ. 

Το βίντεο είναι γυρισμένο σε διάφορες τοποθεσίες του κόσμου, όπως Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Νότια Αφρική, Δυτική Αφρική, Λονδίνο και Βέλγιο. «Απ' όλους αυτούς τους τόπους προήλθε ένα φανταστικό καστ ηθοποιών που ενέπνευσαν το πλούσιο περιεχόμενο της ταινίας και τις ζωηρές χορογραφίες» επισημαίνει η ανακοίνωση της πλατφόρμας. 

Lion Kingανθρώπινα δικαιώματαBeyonceGeorge Floyd