Lifestyle|23.07.2020 19:10

Μόνικα Μπελούτσι και Σάκης Ρουβάς στο Ηρώδειο - Το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου

Newsroom

H Μόνικα Μπελούτσι θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, μετά το «πράσινο φως» που πήρε ομόφωνα στη συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου Αρχαιοτήτων(ΚΑΣ). Η Ιταλίδα ντίβα στο πλαίσιο της θεατρικής παράστασης «Μαρία Κάλλας: Γράμματα και Αναμνήσεις» ακολουθεί την πορεία της Μαρίας Κάλλας από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη μέχρι τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα, σε μια ζωή που μερικές φορές χρωματίζεται από σκάνδαλα, τη θυελλώδη σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση και προσωπικές δοκιμασίες.

Στο Ηρώδειο θα δούμε, επίσης, τους «Tiger Lillies» με μια καινούργια παράσταση με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού, αλλά και τον Σάκη Ρουβά σε μια κοινή συναυλία με τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου. Σημειώνεται ότι οι δυο τους έχουν βρεθεί ξανά στη σκηνή πριν από περίπου πέντε χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Συναυλία θα δώσουν και ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μάριος Φραγκούλης, η Αλκηστις Πρωτοψάλτη και η Μαρινέλλα σε μια επετειακή μουσική εκδήλωση για την πορεία της στο τραγούδι. 

T

Στο Ηρώδειο θα παρουσιαστούν ακόμη οι παραστάσεις χορού φλαμένκο και τάνγκο αλλά και κλασικού χορού από χορευτές των μπαλέτων Μπολσόι και Μαριίνσκι. Στη σκηνή του αρχαίου θεάτρου θα ανέβουν και οι «Βάκχες» του Ευριπίδη από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, ο «Οιδίποδας» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζά, ο «Φτωχούλης του Θεού», αλλά και το «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Μόνικα ΜπελούτσιΣάκης ΡουβάςΗρώδειο