Lifestyle|26.07.2020 17:15

Σοφία Χαρμαντά: Από το «Πρωινό» της Σκορδά στην αγκαλιά του Τζέραρντ Μπάτλερ

Φωφώ Μπόνιου

Η πρώτη γνωριμία στις αρχές του 2019 ήταν αρκετή για να δείξει και στους δύο ότι δεν θα έμεναν δύο καλοί φίλοι, μια και εκείνη την περίοδο ο Τζέραρντ έδινε μια δεύτερη ευκαιρία στη Μόργκαν Μπράουν, με την οποία ήταν μαζί από το 2014 έως το 2016. Τελικά το γυαλί είχε ραγίσει και δεν ξανακόλλησε για το άλλοτε ζευγάρι, που αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Ο Μπάτλερ όμως ήξερε καλά ποιο δρόμο θα τραβήξει και έτσι πολύ γρήγορα βρέθηκε στην αγκαλιά της Ελληνίδας καλλονής Σοφίας Χαρμαντάς. Ο 50χρονος ηθοποιός απέφευγε τους πρώτους μήνες φλας και εκδηλώσεις, ωστόσο τον περασμένο Μάρτιο έκανε την πρώτη εμφάνιση συνοδευόμενος από τη νέα του σύντροφο, και μάλιστα στην Ελλάδα, όντας προσκεκλημένος για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στη Σπάρτη. Τζέραρντ και Σοφία κράτησαν χαμηλούς τόνους, ωστόσο οι καλά γνωρίζοντες το ζευγάρι έκαναν λόγο τότε για  δύο ανθρώπους που ζουν τον έρωτά τους και δεν τους ενδιαφέρει να τον επιδείξουν μπροστά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους.

Προ ημερών όμως στο Ιnstagram, ο στενός τους φίλος, Χάρης Σιανίδης, προφανώς έχοντας πάρει το «ΟΚ» από το ζεύγος, δεν δίστασε να αποκαλύψει στα insta stories δύο στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στη Νίκαια της Γαλλίας, με τον γοητευτικό ηθοποιό και τη μελαχρινή καλλονή άλλοτε αγκαλιά και άλλοτε κάνοντας τζετ σκι. Για την ακρίβεια, το πλάνο που αποκάλυψε και μια έντονη ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα στους δυο τους ήταν αυτό στο οποίο ο Μπάτλερ βρίσκεται ξαπλωμένος στην αγκαλιά της Σοφίας, η οποία του χαϊδεύει τα μαλλιά.

Ποια είναι η καλλονή Σοφία

Εκανε τα πρώτα της βήματα στο «Πρωινό» με Σκορδά - Λιάγκα, ενώ στη συνέχεια δούλεψε για το «Blind taste» του Star με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Παράλληλα σπούδαζε στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη, λίγους μήνες αργότερα, είναι αυτό που θα αλλάξει τη ζωή της, καθώς υπογράφει συμβόλαιο με το Νext, το μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων του κόσμου, και αποκτά για ατζέντη τον μέντορα της Κέιτ Μος.

T
T

Η πρώτη της δουλειά, που την κάνει ευρέως γνωστή, είναι η διαφήμιση για τα αντηλιακά Coppertone. Τα πρώτα σχόλια κάνουν λόγο για τρομερή ομοιότητα της δικιάς μας Σοφίας με τη Σίντι Κρόφορντ και αυτό της δίνει μια επιπλέον αναγνωρισιμότητα. Προτιμά τις φωτογραφίσεις με μαγιό και εσώρουχα, καθώς διαθέτει εξαιρετικές αναλογίες που οι fashion managers λατρεύουν να βλέπουν. Το μεσογειακό της ταμπεραμέντο καταγράφεται σε πολλές καμπάνιες και πολύ σύντομα ανεβαίνει το κασέ της. Δεν χάνει πάρτι, γνωρίζεται με πολλούς ανθρώπους της μόδας και σιγά σιγά μπαίνει σε καμπάνιες, κερδίζοντας τις αντιπάλους της με το ύφος της Λατίνας και το καλλίγραμμο κορμί της, για το οποίο όλοι έχουν να λένε.

T
T

Το 2017 κάνει το πρώτο της εξώφυλλο στο «Elle Magazine», ενώ όποιος έχει την τύχη να ακολουθεί τον λογαριασμό της στο Instagram μπορεί να δει τη νεαρή καλλονή σε άκρως αισθησιακές πόζες, που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το σώμα της. Εξ ου και τα σχόλια πολλών που χαρακτηρίζουν τη μελαχρινή καλλονή ως την Ελληνίδα Εμιλι Ραταϊκόφσκι, καθώς στις τελευταίες φωτογραφίσεις της τη θυμίζει αρκετά.

T
T
διακοπέςΣοφία ΧαρμαντάΤζέραρντ Μπάτλερζευγάρι