Lifestyle|27.07.2020 16:50

Μέλανι Παναγιώτου: Έγιναν γνωστά τα αίτια θανάτου της αδερφής του Τζορτζ Μάικλ

Newsroom

Μέχρι και σήμερα η αιτία θανάτου της αδερφής του Τζορτζ Μάικλ παρέμενε ανεπιβεβαίωτη με διάφορες φήμες να θολώνουν την πραγματικότητα και με μια πηγή από το οικογενειακό τους περιβάλλον να ισχυρίζεται ότι πέθανε επειδή ράγισε η καρδιά της από τον χαμό του αδελφού της. Σύμφωνα με τη Mirror, όμως, διατάχθηκε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία αναφέρει ότι η Μέλανι Παναγιώτου πέθανε από διαβητική κετοξέωση μία επιπλοκή του σακχαρώδους διαβήτη που αποβαίνει θανατηφόρα. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι είχε υπέρταση, παχυσαρκία και βρογχοπνευμονία.

Θυμίζουμε ότι ανήμερα των Χριστουγέννων του 2019, η Μέλανι Παναγιώτου βρέθηκε νεκρή από τη μεγαλύτερη αδελφή της, Yioda, στην έπαυλή της, στη συνοικία Χάμστεντ του βόρειου Λονδίνου. Πρόκειται για μια τραγική σύμπτωση, καθώς τρία χρόνια πριν, την ίδια ημέρα είχε πεθάνει και ο ποπ σταρ Τζορτζ Μάικλ. Η ταφή της έγινε στο νεκροταφείο του Χάιγκεϊτ δίπλα στη μητέρα της Λέσλι και στον αδερφό της.

Ο Τζορτζ Μάικλ έγινε διάσημος με το «Last Christmas» των Wham! ένα τραγούδι που έγινε νούμερο ένα στη Δανία, τη Σλοβενία και τη Σουηδία και το νούμερο δύο σε επτά χώρες, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Ουγγαρία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τη Νορβηγία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το τραγούδι που είναι αφιερωμένο στα Χριστούγεννα έμελλε να σφραγίσει δύο τραγικούς θανάτους που έγιναν στις 25 Δεκεμβρίου. 

Μέλανι Παναγιώτου: Ήταν η μεγάλη κληρονόμος του Τζορτζ Μάικλ

Ο Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2016 και στη διαθήκη του υπάρχουν 11 κληρονόμοι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Sun» το ποσό των 97,6 εκατομμυρίων λιρών πήγε στις αδερφές του Γιόντα και Μέλανι, ενώ κάποια χρήματα πήραν στενοί του φίλοι. H μικρότερη αδερφή του Τζορτζ Μάικλ, η Μέλανι, ήταν κομμώτρια και μακιγιέζ του. Είχαν πολύ στενή σχέση και έμενε σε ένα από τα σπίτια του Τζορτζ Μάικλ. Ήταν εκείνη που είχε οργανώσει την κηδεία του και μαζί με την αδερφή τους Γιόντα κανόνισαν να ταφεί ο αδερφός τους δίπλα στη μητέρα τους.

Μέλανι ΠαναγιώτουΤζορτζ Μάικλθάνατος