Κάμερον Ντίαζ: Άφησε για λίγο την υποκριτική κι έγινε… οινοποιός
NewsroomΗ σειρά κρασιών της Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) ονομάζεται Avaline και αποτελείται από δύο οργανικά κρασιά -ένα ισπανικό λευκό και ένα γαλλικό ροζέ- τα οποία κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ αυτήν την εβδομάδα. Είναι φτιαγμένα με βιολογικά σταφύλια που καλλιεργούνται στη βόρεια Ισπανία και την Προβηγκία.
Στόχος της Ντίαζ και της συνεταίρου της, Κάθριν Πάουερ, ήταν να φτιάξει κρασιά φιλικά προς τους vegan, χωρίς πρόσθετα και σάκχαρα. «Μου άρεσε το κρασί εδώ και πολλά χρόνια και δεν το αμφισβήτησα ποτέ. Κατάλαβα ότι ήταν η πιο υπεύθυνη επιλογή για το αλκοόλ, επειδή φτιάχνεται με ζυμωμένα σταφύλια, αλλά δεν είχα ιδέα για τη διαδικασία» δήλωσε μεταξύ άλλων ποζάροντας στο Instagram και απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί από τη φίρμα των κρασιών της.
Να σημειώσουμε ότι στα τέλη Μαΐου η ποπ σταρ Κάιλι Μινόγκ μπήκε στον κλάδο της οινοποιίας μέσω επώνυμης μάρκα κρασιού, ενώ τον ίδιο δρόμο επιχειρηματικά έχουν ακολουθήσει ο Τζον Μπον Τζόβι και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, παρουσιάζοντας τις δικές τους μάρκες.
- Ο Τραμπ, ο εμφύλιος στο κίνημα MAGA για τον πόλεμο στο Ιράν και η σιωπή των influencers
- «Η αίθουσα στη δίκη των Τεμπών είναι πιο μικρή και από αυτή για τα βίντεο - Συνεχίζεται το πραξικόπημα»
- Οι εικόνες ντροπής στην αίθουσα της δίκης των Τεμπών, το άδειασμα του Καιρίδη στα γαλάζια θύματα των υποκλοπών και η συμμαχία Φάμελλου με τους ταξιτζήδες
- Επιχείρηση «γαλάζιας» συσπείρωσης σε εξέλιξη - Γιατί η κυβέρνηση ρίχνει το βάρος στη Βόρεια Ελλάδα