Lifestyle|28.07.2020 14:53

Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ: Κλάματα στην πρώτη συνάντηση μετά την αποκάλυψη για διπολική διαταραχή

Newsroom

Η Κιμ Καρντάσιαν συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον σύζυγό της Κάνιε Γουέστ μετά τον πανικό που προκλήθηκε από τις δημοσιεύσεις του γνωστού ράπερ στο Τwitter. Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε σε στιγμή έντασης, με τη διάσημη τηλεπερσόνα να μοιάζει ράκος και εμφανώς καταβεβλημένη. 

«Είναι πολύ στενοχωρημένη για όλα και επίσης εξαντλημένη» ανέφερε μία πηγή στο περιοδικό People. «Νιώθει πολύ πληγωμένη από τον Κάνιε. Προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του πολλές φορές και απλά την αγνοεί. Είναι όλα μία κακή κατάσταση» συνέχισε και πρόσθεσε ότι η Κιμ αποφάσισε να ταξιδέψει για να μιλήσει μαζί του πρόσωπο με πρόσωπο. «Δεν θέλει να την αγνοεί άλλο» επισήμανε η ίδια πηγή.

T

Η συνάντησή του ζευγαριού έγινε μια μέρα μετά τη δημοσία συγγνώμη του Κάνιε μέσα από τον λογαριασμό του στο Τwitter: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τη γυναίκα μου την Κιμ που δημοσίως μίλησα για να ένα τόσο προσωπικό θέμα. Δεν την κάλυψα, όπως με καλύπτει εκείνη. Κιμ θέλω να σου πω ότι γνωρίζω πως σε πλήγωσα. Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με. Σε ευχαριστώ που πάντα βρίσκεσαι στο πλευρό μου».

T

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά- τις κόρες τους Νόρθ και Σικάγο, 2 και 2,5 ετών αντίστοιχα, και τους γιους τους Σεντ και Ψαλμ, 4,5 ετών και 14 μηνών. Η Κιμ Καρντάσιαν εξέδωσε ανακοίνωση για την ψυχική υγεία του Κάνιε Γουέστ, ζητώντας από τον κόσμο να δείξει «κατανόηση» σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Πηγή αποκάλυψε στο People πως η Κιμ με τον Κάνιε συζητούν εδώ και καιρό περί χωρισμού, πολύ πριν τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του ράπερ, και πως «το διαζύγιο έχει δρομολογηθεί εδώ και εβδομάδες».

διπολική διαταραχήΚάνιε ΓουέστΚιμ Καρντάσιανδιαζύγιο