Lifestyle|21.12.2018 14:53

Η Ρέιτσελ Μακάνταμς φωτογραφήθηκε με θήλαστρο στο στήθος

Newsroom

Η Ρέιτσελ Μακάνταμς κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού «Girls. Girls. Girls.». Η διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε με ένα θήλαστρο στο στήθος για να στείλει ένα δυνατό μήνυμα για τη μητρότητα. 

«Ο θηλασμός είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμος και δεν μπορώ ειλικρινά να φανταστώ γιατί και πώς τυγχάνει αποδοκιμασίας ή φόβου. Δεν θεωρώ καν ότι χρειάζεται εξηγήσεις αλλά απλώς ήθελα να το πως αυτό εκεί έξω, γιατί ακόμη κι αν αλλάξει την οπτική ενός ανθρώπου πάνω σε κάτι τόσο φυσικό, τόσο καταπληκτικό, τότε θα είναι υπέροχο», έγραψε η Κλερ Ροθστάιν, εκδότρια του «Girls. Girls. Girls.» στο Instagram

Παράλληλα, αποκάλυψε πως η φωτογραφία τραβήχτηκε περίπου έξι μήνες μετά την γέννηση του γιου της Ρέιτσελ Μακάνταμς. Η ηθοποιός τότε θήλαζε ακόμη και ανάμεσα στις λήψεις έκανε διαλείμματα, στα οποία χρησιμοποιούσε το θήλαστρο, οπότε κάποια στιγμή αποφάσισε να φωτογραφηθεί σε αυτήν ακριβώς την κατάσταση.  

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετές μητέρες προβαίνουν σε δημόσιο θηλασμό και έρχονται αντιμέτωπες με ανθρώπους που διαφωνούν και επικρίνουν την πράξη τους αυτή.

T
Ρέιτσελ ΜακάνταμςηθοποιόςVersace