Lifestyle|21.12.2018 15:25

Άμπερ Χερντ: Mιλά για τη βία που υπέστη από τον Τζόνι Ντεπ

Newsroom

Η Αμπερ Χερντ μίλησε ξανά  για την ενδοοικογενειακή βία που έζησε δίπλα στον Τζόνι Ντεπ αποκαλύπτοντας ότι η απόφασή της να μιλήσει δημόσια της στοίχισε την καριέρα της. Σε άρθρο της στην Washington Post, η 32χρονη ηθοποιός έκανε έναν απολογισμό για όσα έζησε όσο ήταν παντρεμένη με τον σταρ του Χόλιγουντ.

Η Χέρντ λέει πως, αφού έκανε τις αποκαλύψεις, αναγκάστηκε να αλλάξει τον αριθμό τηλεφώνου της, εξαιτίας των απειλών που δεχόταν για τη ζωή της. «Έβγαινα σπάνια από το διαμέρισμά μου και όταν το έκανα με ακολουθούσαν drone με κάμερες και φωτογράφοι με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες». 

«Φίλοι και σύμβουλοι μού είπαν πως δεν θα ξαναδουλέψω ποτέ, πως θα μπω στη μαύρη λίστα», γράφει προσθέτοντας ότι οι παραγωγοί μιας ταινίας στην οποία είχε συμφωνήσει να παίξει προχώρησαν σε αντικατάσταση του ρόλου της και ότι ενώ είχε κάνει ήδη φωτογραφίσεις για καμπάνια ενός παγκόσμιου brand μόδας η συνεργασία ακυρώθηκε.

Επίσης, η ηθοποιός αποκάλυψε πως η συμμετοχή της στα μεγάλα blockbuster «Justice League» και «Aquaman» παραλίγο να ακυρωθεί, αφότου προχώρησε στις καταγγελίες.

T
T
T
T
Αμπερ ΧερντβίαΤζόνι Ντεπ