Lifestyle|30.07.2020 15:03

Σοφία Χαρμαντά - Τζέραρντ Μπάτλερ: Η γνωριμία, η σχέση και οι φήμες περί χωρισμού

Newsroom

Η πρώτη γνωριμία στις αρχές του 2019 ήταν αρκετή για να δείξει και στους δύο ότι δεν θα έμεναν δύο καλοί φίλοι. Ο Μπάτλερ όμως ήξερε καλά ποιο δρόμο θα τραβήξει και έτσι πολύ γρήγορα βρέθηκε στην αγκαλιά της Ελληνίδας καλλονής Σοφίας Χαρμαντάς. Ο 50χρονος ηθοποιός απέφευγε τους πρώτους μήνες φλας και εκδηλώσεις, ωστόσο τον περασμένο Μάρτιο έκανε την πρώτη εμφάνιση συνοδευόμενος από τη νέα του σύντροφο, και μάλιστα στην Ελλάδα, όντας προσκεκλημένος για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στη Σπάρτη. Τζέραρντ και Σοφία κράτησαν χαμηλούς τόνους, ωστόσο οι καλά γνωρίζοντες το ζευγάρι έκαναν λόγο τότε για  δύο ανθρώπους που ζουν τον έρωτά τους και δεν τους ενδιαφέρει να τον επιδείξουν μπροστά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους

Μάλιστα, την ίδια περίοδο είχαν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες που τους ήθελαν να βγαίνουν μαζί σε μαγαζιά της Αθήνας. Κανείς, όμως, από τους δύο δεν επιβεβαιώνει ότι είναι ξανά μαζί, καθώς αποφεύγουν τις κοινές φωτογραφίες μέχρι πριν λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, ο στενός φίλος του μοντέλου, Χάρης Σιανίδης, ανέβασε κοινές φωτογραφίες που έδειχναν τον ηθοποιό στην αγκαλιά της Ελληνίδας καλλονής να απολαμβάνει μαζί της το ηλιοβασίλεμα, ενώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο έκαναν μαζί τζετ σκι στη θάλασσα. Σύμφωνα με τo «Πρώτο Θέμα», το μοντέλο όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον ηθοποιό, απάντησε ότι δεν ήθελε να σχολιάσει κάτι, αλλά ότι είναι καλά στην προσωπική της ζωή και με τον Τζέραρντ έχουν έρθει πολύ καλά.

Ωστόσο, δέκα μέρες μετά τις κοινές τους διακοπές, δημοσίευμα της Dailymail παρουσίασε τον Τζέραρντ Μπάτλερ να ψωνίζει στο Μαλιμπού μαζί με την πρώην σύντροφο του, Μόργκαν Μπράουν, ενώ ανέφερε πως οι δύο τους παρά τα συχνά on-off που έχουν στη σχέση τους από το 2014 είναι και πάλι μαζί. Μετά απ' αυτές τις φωτογραφίες, η Σοφία Χαρμαντά βρέθηκε στη Μύκονο χωρίς όμως τον γοητευτικό ηθοποιό στο πλάι της. Όπως δηλώνει η ίδια στο «Πρώτο Θέμα», ο Τζέραρντ είναι ένας πολύ κοντινός της άνθρωπος, ενώ δεν γνώριζε σε ποια κοπέλα αναφέρεται το δημοσίευμα της Dailymail. 

Ποια είναι η καλλονή Σοφία

Η Σοφία Χαρμαντά έκανε τα πρώτα της βήματα στο «Πρωινό» με Σκορδά - Λιάγκα, ενώ στη συνέχεια δούλεψε για το «Blind taste» του Star με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Παράλληλα σπούδαζε στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη, λίγους μήνες αργότερα, είναι αυτό που θα αλλάξει τη ζωή της, καθώς υπογράφει συμβόλαιο με το Νext, το μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων του κόσμου, και αποκτά για ατζέντη τον μέντορα της Κέιτ Μος.

T
T

Η πρώτη της δουλειά, που την κάνει ευρέως γνωστή, είναι η διαφήμιση για τα αντηλιακά Coppertone. Τα πρώτα σχόλια κάνουν λόγο για τρομερή ομοιότητα της δικιάς μας Σοφίας με τη Σίντι Κρόφορντ και αυτό της δίνει μια επιπλέον αναγνωρισιμότητα. Προτιμά τις φωτογραφίσεις με μαγιό και εσώρουχα, καθώς διαθέτει εξαιρετικές αναλογίες που οι fashion managers λατρεύουν να βλέπουν. Το μεσογειακό της ταμπεραμέντο καταγράφεται σε πολλές καμπάνιες και πολύ σύντομα ανεβαίνει το κασέ της. Δεν χάνει πάρτι, γνωρίζεται με πολλούς ανθρώπους της μόδας και σιγά σιγά μπαίνει σε καμπάνιες, κερδίζοντας τις αντιπάλους της με το ύφος της Λατίνας και το καλλίγραμμο κορμί της, για το οποίο όλοι έχουν να λένε.

T
T

Το 2017 κάνει το πρώτο της εξώφυλλο στο «Elle Magazine», ενώ όποιος έχει την τύχη να ακολουθεί τον λογαριασμό της στο Instagram μπορεί να δει τη νεαρή καλλονή σε άκρως αισθησιακές πόζες, που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το σώμα της. Εξ ου και τα σχόλια πολλών που χαρακτηρίζουν τη μελαχρινή καλλονή ως την Ελληνίδα Εμιλι Ραταϊκόφσκι, καθώς στις τελευταίες φωτογραφίσεις της τη θυμίζει αρκετά.

T
T
σχέσηΣοφία ΧαρμαντάΤζέραρντ ΜπάτλερΜύκονος