Lifestyle|31.07.2020 14:52

Ρίτα Όρα: Τρελά ερωτευμένη με το γιο του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά

Newsroom

Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται, λένε. Και για τον βήχα όλο και κάτι μπορείς να κάνεις, θα πάρεις σιρόπι και καραμέλες, για τον έρωτα όμως; Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, παρά μόνο να τον απολαύσεις. Έτσι, λοιπόν, τις τελευταίες μέρες η Ρίτα Όρα και ο γιος του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρα απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ίμπιζα και δεν κρύβουν τον έρωτά τους. 

Διαβάστε ακόμα: Dua Lipa, Rita Ora και Bebe Rexha: Ο Αλβανικός εθνικισμός χορεύει ποπ

Η 29χρονη τραγουδίστρια φορώντας ένα μοβ μπικίνι γελά και απολαμβάνει τις στιγμές στο πλευρό του 39χρονου αγαπημένου της, ο οποίος είναι ιδιαίτερα περιποιητικός μαζί της. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Mirror, την ώρα που έβγαιναν από το νερό, ο Ρομέν τη βοήθησε να ξανά ανέβει στο σκάφος, ενώ κάποια άλλη στιγμή, την έσπρωξε στη θάλασσα, καθώς στεκόταν ανυποψίαστη στο πίσω μέρος του σκάφους.

T

«Είναι σοβαρή η σχέση της με τον Ρομέν και αγαπιούνται πολύ. Είναι η πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό που είναι σε σοβαρή σχέση με κάποιον», αναφέρει μία πηγή στη «The Sun». Πάντως, η νεαρή τραγουδίστρια δείχνει πολύ ευτυχισμένη, ενώ ανέβασε και η ίδια φωτογραφίες της από τις διακοπές τους στο λογαριασμό της στο Instagram.

 

Ροµέν Γαβράς: «Στην οικογένεια µιλάµε µόνο για σινεμά»

Ο  Ροµέν Γαβράς γεννήθηκε και µεγάλωσε σε µία από τις διασηµότερες οικογένειες του σύγχρονου κινηµατογράφου. Σαράντα ετών σήµερα, ο γιος του Κώστα και της Μισέλ-Ρέι Γαβρά, αδελφός της Ζουλί και του Αλεξάντρ, είναι το... µήλο που έπεσε κάτω από τη µηλιά. Ο ίδιος έχει γυρίσει δύο ταινίες µέχρι σήµερα, καθώς εργάζεται κυρίως στον χώρο της διαφήµισης και των µουσικών βιντεοκλίπ. Στο ενεργητικό του έχει πολλές δουλειές, μεταξύ αυτών και το κλιπ του Κάνιε Γουέστ, «No Church in the Wild». Επίσης, έχει σκηνοθετήσει το αμφιλεγόμενο βίντεο της Μ.Ι.Α., «Born Free», ενώ έχει κερδίσει δύο βραβεία VMA το 2012 στις κατηγορίες Best Cinematography and Best Direction και τα δύο για το βίντεο «Bad Girls» που σκηνοθέτησε για τη M.I.A. 

Ψηλός, µελαχρινός, ο Ροµέν έχει χιούµορ, αµεσότητα και περιορισµένη γνώση των ελληνικών. Νιώθει ότι είναι περισσότερο Γάλλος και λιγότερο Έλληνας, ενώ θεωρεί τον εαυτό του σκηνοθέτη που εργάζεται στο πλαίσιο της γαλλικής κινηµατογραφίας. «Ανήκω σε µια γενιά που µεγάλωσε µε το MTV. Εκπαιδεύτηκα κινηµατογραφικά από τον πατέρα µου, αλλά η επανάστασή µου στα 13 ήταν να βλέπω το “Πολύ σκληρός για να πεθάνει” και ταινίες του Μπρους Λι. Ανήκω σε µια γενιά που έµαθε να βλέπει ταινίες αφιερωµένες στην εικόνα, ενώ η εικόνα εξέφραζε ένα µήνυµα χωρίς αυτό να εκχυδαΐζεται» είχε αναφέρει σε παλιότερη δήλωσή του.

Και αν αναρωτιέστε πώς µεγαλώνει κανείς ως γιος διάσηµου καταξιωµένου σκηνοθέτη, ο Ροµέν Γαβράς έχει αναφέρει: «Στην οικογένεια µιλάµε µόνο για ταινίες – δεν υπάρχει διαφυγή. Όταν δούλευα το σενάριό µου, συµβουλεύτηκα τους γονείς µου, τα αδέλφια µου. Μεγαλώσαµε µε κάθε δείπνο και οικογενειακή συζήτηση να σχετίζεται µε το σινεµά –έχουµε µια µητέρα που ήταν και η παραγωγός των ταινιών του πατέρα µου–, οπότε από νεαρή ηλικία αφοµοιώνεις το πώς χτίζεται µια ταινία, αλλά και το πώς σκέφτεσαι για τους ηθοποιούς, το κόστος παραγωγής και τις ιδέες σου».

ζευγάριΡίτα ΌραΚώστας Γαβράς