Lifestyle|03.08.2020 11:29

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν φοβάμαι τίποτα»

Newsroom

Ξεπέρασε το πρόβλημα με την υγεία της και επέστρεψε στο σπίτι της στην Παιανία η αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου. Η 87χρονη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα στην καρδιολογική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου και το απόγευμα του Σαββάτου πήρε εξιτήριο. Η ίδια μίλησε στην εφημερίδα «On time» και την Σάσα Σταμάτη για την κατάσταση της υγείας της.

«Είμαι πάρα πολύ ταλαιπωρημένη. Είχα αναπνευστικό πρόβλημα και μπήκα άμεσα στο νοσοκομείο. Πήρα εξιτήριο το Σάββατο το απόγευμα. Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Δεν ξέρω από πού παίρνω δύναμη. Δεν με απασχολεί ο θάνατος. Δεν φοβάμαι τίποτα», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Όσον αφορά στην πανδημία του κορονοϊού και στο αν η έξαρση των τελευταίων ημερών τη φοβίζει, η Μαίρη Χρονοπούλου απάντησε: «Δεν βγαίνω έξω, δεν έχω τέτοιες αγωνίες».

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με την υγεία της και μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιοείχε πρόβλημα στον πνεύμονα. Δεν αισθανόταν καλά και έτσι κάλεσαν ασθενοφόρο, προκειμένου να μπει άμεσα στο νοσοκομείο. Ακολούθησε συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή και όλα πήγαν καλά. Οι γιατροί θεώρησαν ότι δεν υπήρχε πλέον λόγος να νοσηλεύεται και η αγαπημένη ηθοποιός τελικά πήρε εξιτήριο. 

σινεμάΜαίρη ΧρονοπούλουΚορονοϊόςελληνικός κινηματογράφος