Lifestyle|04.08.2020 16:52

Χρόνια πολλά στη Μέγκαν Μαρκλ ευχήθηκε η βασιλική οικογένεια μέσω Twitter

Newsroom

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ευχήθηκε σήμερα χρόνια πολλά στην Μέγκαν, δούκισσα του Σάσεξ και σύζυγο της πρίγκιπα Χάρι, μέσω Twitter, σε ένδειξη καλών προθέσεων έπειτα από μια δύσκολη χρονιά για τις σχέσεις της πρώην ηθοποιού με το παλάτι που κορυφώθηκε με την εγκατάσταση του ζεύγους στις ΗΠΑ.

Ο επίσημος λογαριασμός των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ στο Twitter, ο οποίος ενημερώνει το κοινό για τις δραστηριότητες της βασίλισσας Ελισάβετ και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, ανέβασε μια φωτογραφία του 2018 της βασίλισσας με την Μέγκαν, η οποία σήμερα γιορτάζει τα 39 της χρόνια.

T

Ο πατέρας του Χάρι, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο μεγαλύτερος αδελφός του, ο Γουίλιαμ, επίσης ανέβασαν μηνύματα για να της ευχηθούν χρόνια πολλά.

Η Μέγκαν και ο Χάρι εγκαταστάθηκαν στο Λος Άντζελες με το μωρό τους, τον Άρτσι, νωρίτερα μέσα στον χρόνο αφού αποποιήθηκαν τα επίσημα βασιλικά τους καθήκοντα έπειτα από διαφωνίες που είχαν με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας και υπό την πίεση που τους ασκούσε η προβολή από τα μέσα ενημέρωσης.

T

Ο 35χρονος Χάρι έχει παραδεχτεί ότι με τον αδελφό του Γουίλιαμ έχουν έρθει σε ρήξη, ενώ η Μέγκαν ένιωθε «απροστάτευτη» από την βασιλική οικογένεια όταν ήταν έγκυος, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα τα οποία οι δικηγόροι της κατέθεσαν στο δικαστήριο στο πλαίσιο της αγωγής που έχουν υποβάλει εναντίον μιας ταπλόιντ.

5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τη Μέγκαν Μαρκλ

1. Το «όνειρο» της Μέγκαν έγινε πραγματικότητα

Παιδική φίλη της ηθοποιού είχε δώσει στην Daily Mail φωτογραφία στην οποία η Μέγκαν ποζάρει μπροστά από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ σε διακοπές το 1996. Η φίλη της είχε δηλώσει:΅«Είναι σαν να το σχεδίαζε αυτό όλη της τη ζωή. Παίρνει ακριβώς αυτό που θέλει. Πάντα εντυπωσιαζόταν από τη βασιλική οικογένεια. Θέλει να γίνει πριγκίπισσα Νταϊάνα No2. Και θα παίξει τον ρόλο της καλά, αλλά η συμβουλή μου στον πρίγκιπα είναι να είναι προσεκτικός».

 2. Όταν η Μέγκαν γνώρισε τον Χάρι - Ξαναπαντρεμένη και μεγαλύτερή του!

Η Μέγκαν είχε παντρευτεί ξανά στο παρελθόν με τον ηθοποιό και παραγωγό Τρέβορ Ένγκελσον το 2011, ενώ χώρισαν το 2013. Από τον Ιούνιο του 2016 η Μαρκλ έγινε ζευγάρι με τον Πρίγκιπα Χάρι, ενώ γνωρίστηκαν σε ένα blind date, που οργάνωσε ένας κοινός φίλος τους. Σε μια συνέντευξη στο Vanity Fair τον Σεπτέμβριο του 2017, η Μαρκλ μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την σχέση της με τον Πρίγκιπα Χάρι αναφέροντας: «Είμαστε δύο άνθρωποι, που είναι πραγματικά ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Βγαίναμε ραντεβού στα κρυφά επί έξι μήνες, προτού γίνει είδηση και εργαζόμουν καθ'όλον αυτόν τον καιρό. Το μόνο πράγμα που άλλαξε ήταν η αντίληψη των ανθρώπων». Στις 19 Μαΐου 2018 τελέστηκε ο γάμος τους στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο Ουίνδσορ. Λίγες ώρες πριν από τον γάμο τους ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν έλαβαν τους τίτλους Δούκας και Δούκισσα του Σάσεξ.

3. Από το χολιγουντιανό «Suits» στο Παλάτι του αγαπημένου της Χάρι

Η Μέγκαν Μάρκλ υπήρξε για πολλά χρόνια ηθοποιός, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη δικαστική σειρά «Suits», όπου υποδυόταν την Ρέιτσελ Ζέιν. Αποχώρησε μετά την έβδομη σεζόν, λόγω του αρραβώνα της με τον Χάρι. Σύμφωνα με τη Sun, για κάθε επεισόδιο έπαιρνε πάνω από 41.000 ευρώ. 

4. Η ακτιβιστική της δράση για τις γυναίκες και το... νερό

Η Μαρκλ ήταν σύμβουλος στη διεθνή φιλανθρωπική οργάνωση «One Young World» και μίλησε στην ετήσια συνδιάσκεψη στο Δουβλίνο το 2014 πάνω στα θέματα της ισότητας των φύλων και της σύγχρονης δουλείας. Το 2014, επίσης, ταξίδεψε στο Αφγανιστάν και στην Ισπανία. Το 2016 έγινε πρέσβειρα του World Vision Canada, ταξιδεύοντας στην Ρουάντα για την εκστρατεία «Clean Water», που στόχευε στην παροχή καθαρού και ασφαλούς πόσιμου νερού.

Έχει εργαστεί με τα Ηνωμένα Έθνη ως συνήγορος πάνω στην ισότητα των φύλων και στην ενίσχυση των γυναικών και ταξίδεψε και στην Ινδία για να ευαισθητοποιήσει πάνω σε συναφή θέματα. Στις 10 Ιανουαρίου του 2019 το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι η Δούκισσα του Σάσεξ έγινε ανάδοχος τεσσάρων οργανισμών με τις οποίες θα συνεργάζεται στενά και αντιπροσωπεύουν θέματα και σκοπούς που η Δούκισσα υποστήριζε ακόμα και πριν τον γάμο της. Φυσικά όλα αυτά ανατράπηκαν με το Megxit.

5. Μέγκαν Μαρκλ & Megxit

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Μέγκαν Μαρκλ κατηγορήθηκε πως «έσπασε» το βασιλικό πρωτόκολλο με τις εμφανίσεις της και πως δεν ακολούθησε τους κανόνες ως οφείλει, αφού αποτελεί πλέον μέλος της βασιλικής οικογένειας. Αν και η αποχώρηση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ από το παλάτι, το λεγόμενο Megxit, δεν ήταν απαραίτητα μόνο δική της απόφαση, τελικά όλοι της την χρεώνουν. 

Βασίλισσα ΕλισάβετΜπάκιγχαμΠρίγκιπας ΧάριΜέγκαν ΜαρκλMegxit