Lifestyle|05.08.2020 15:59

Τεό Νιάρχος: Στη Σπετσοπούλα με την σύντροφό του, μοντέλο της Victoria's Secret

Newsroom

Σε Σπέτσες, Σπετσοπούλα και Ύδρα παραθερίζει αυτές τις ημέρες ο Τεό Νιάρχος, με την καλλίγραμμη σύντροφό του και πρώην «Αγγελο» της Victoria's Secret, Καμίλ Ρόου (Camille Rowe). Ο «χρυσός» κληρονόμος και εγγονός του Σταύρου Νιάρχου κάνει διακοπές με σκάφος στα ελληνικά νησιά, μαζί με την εντυπωσιακή Καμίλ, η οποία ποστάρει φωτογραφίες της στο Instagram από την Ελλάδα.

Η όμορφη Γαλλίδα έχει περπατήσει στις πασαρέλες της Victoria’s Secret, ενώ έχει φωτογραφηθεί για το Playboy. Στο παρελθόν είχε απασχολήσει τα media εξαιτίας της σχέσης της με τον ποπ σταρ Harry Style.

Τεό Νιάρχος - Instagram

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στην όμορφη Σπετσοπούλα και έχει κάνει μικρές αποδράσεις με το σκάφος στις Σπέτσες και στην Ύδρα. Οι δυο τους που είναι μαζί τα τελευταία δυο χρόνια είναι αχώριστοι και πολύ ερωτευμένοι.

T

Ο Έλληνας κληρονόμος που φέρει το επίθετο ενός παγκόσμιου θρύλου, γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1991 στη νότιο Γαλλία και είναι γιος του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτόρια Γκίνες. Αδέλφια του είναι ο Σταύρος Νιάρχος, η Ευγενία που διαπρέπει πλέον στον σχεδιασμό κοσμημάτων και η μικρότερη Ηλέκτρα. 

Το ζευγάρι Τεό και Καμίλ ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και, παρόλο που δεν επιχειρούσε δημόσιες εμφανίσεις, η σχέση τους δεν έμεινε για καιρό κρυφή. Η απόφαση και των δύο να μοιραστούν τον έρωτα τους στα social media αποδεικνύει πως δεν πρόκειται απλά για μια περιπέτεια. 

T

Ο Τεό, μάλιστα, έχει μεταδώσει στην καλή του το πάθος και την αγάπη του για την Τέχνη και φυσικά οι δυο τους επισκέπτονται συχνά εκθέσεις και θαυμάζουν ξεχωριστά έργα τέχνης. Ο 29χρονος Τεό Νιάρχος, άλλωστε, ακολουθεί τα βήματα του παππού του, Σταύρου Νιάρχου, και ασχολείται με την Τέχνη συλλέγοντας και εκείνος έργα. Το λαμπερό ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι την Ανταρκτική όπου γιόρτασαν τα 29α γενέθλια της Ρόου.

T
Τεό Νιάρχος