Lifestyle|06.08.2020 17:11

Τίνα Κουνάκι: Η καλλονή «αντίπαλος» της Μπελούτσι βρίσκεται στη Μύκονο

Newsroom

Η Τίνα Κουνάκι σύζυγός του κορυφαίου Γάλλου ηθοποιού Βενσάν Κασέλ, και μητέρα του παιδιού τους, αναστατώνει τη Μύκονο με την σέξι παρουσία της.

Η Τίνα Κιουνάκι, γεννημένη στη Γαλλία από πατέρα Μαροκινό με ρίζες από το Τόγκο και από Σισιλιάνα μητέρα, μεγάλωσε στη νοτιοδυτική Γαλλία και αργότερα έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας ως μοντέλο στην Ισπανία. Με τον 53χρονο ηθοποιό παντρεύτηκαν πριν δύο χρόνια στη νοτιοδυτική Γαλλία μετά από δύο χρόνια σχέσης και τέσσερις μήνες αργότερα ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Διαβάστε ακόμα: Μύκονος - Cavo Tagoo: Ξενάγηση στη βίλα «όνειρο» των 15.000 ευρώ τη βραδιά

Η 23χρονη εξωτική καλλονή φωτογραφήθηκε ενώ ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού «Photo», ακριβώς όπως είχε κάνει πριν από χρόνια και η πρώην σύζυγός του, η Μόνικα Μπελούτσι, για το Vanity Fair. Ο Βενσάν Κασέλ έχει ήδη δύο παιδιά με την πρώην σύζυγό του Μόνικα Μπελούτσι, την 16χρονη Ντέβα και την 10χρονη Λεόνι

T

Στη Μύκονο βρέθηκε χωρίς τον σύζυγό της και φωτογραφήθηκε στο cavo Tagoo, ενώ μαζί της κάνει διακοπές και ο εξίσου γοητευτικός αδερφός της.

T
T
T
T
T

Βενσάν ΚασέλΜύκονοςΤίνα ΚουνάκιΜόνικα Μπελούτσι