Lifestyle|07.08.2020 13:49

Tα ζώδια σήμερα 9 Αυγούστου: Τοξότες, πάρτε πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά

Newsroom

Η νέα εβδομάδα έρχεται με τα παρορμητικά ζώδια να παραμένουν στον δύσκολο δρόμο. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι δηλαδή, αλλά και από αυτούςμόνο οι Κριοί και οι Ζυγοί έχουν το μεγαλύτερο βάρος ή τους περιορισμούς.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και η σύνοδος της με τον Άρη δημιουργεί την ανάγκη να κινηθείς δυναμικά σε όλα τα επίπεδα, προσοχή καθώς η επιθετικότητα μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την ανάγκη για να επιβληθείς με πλάγιους τρόπους το επαγγελματικό περιβάλλον δημιουργώντας προβλήματα.

Αισθηματικά

Η ανάγκη εξουσίας μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά θέματα που θα προκύψουν με το ταίρι σου, οφείλεις να ρίξεις τους τόνους και να σκεφτείς λογικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η η ένταση που σε διακατέχει δεν σου επιτρέπει να χειριστείς με ψυχραιμία και αρμονία πιθανή νέα γνωριμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προβλήματα μπορεί να προκύψουν στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να επιβάλεις στο τέλος σου βρίσκοντας αντίθετες απόψεις. Παράλληλα πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον είναι πιθανό να κινούνται υπόγεια κάτι που είναι αρκετό για να δημιουργήσει εντάσεις.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη αυξάνει την κυκλοθυμία και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε έντονη εσωστρέφεια λόγω των αναμνήσεων που σε πληγώνουν. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τις ανασφάλειες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που θα σε πληγώσουν.

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να προστατεύσεις τη σχέση σου από πιθανές εντάσεις καθώς η κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν σου αφήνουν περιθώρια και ξεκάθαρη σκέψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε πρόσωπα από το παρελθόν που επιστρέφουν και δημιουργούν έντονη αναστάτωση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να λύσεις ζητήματα που εκκρεμούν όμως το πιθανότερο είναι να βρεις εμπόδια στην διευθέτηση τους. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος ώστε να έχεις ξεκάθαρη προσέγγιση στα πράγματα και να μην εμπλακείς συναισθηματικά σε καταστάσεις που χρειάζεται να είσαι απόλυτα ρεαλιστής.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη σε βοηθά να κινηθείς με δυναμισμό σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τις ανασφάλειες και την καχυποψία για πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις καθώς μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες σε κοινούς στόχους που έχεις με το ταίρι σου, μην προσπαθήσεις να επιβάλεις την άποψή σου αδιαφορώντας για τη δική του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον, οι έντονες προσωπικές ανασφάλειες μπορεί να λειτουργήσουν σαν εμπόδιο στην εξέλιξη τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι υπάρχουν πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον που προσπαθούν με υπόγειους τρόπους για να φρενάρουν την προσωπική σου εξέλιξη. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου που μπορεί να σε προστατεύσει από παγίδες. Η ψύχραιμη και ρεαλιστική σκέψη θα σε βοηθήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις και το άγχος στην επαγγελματική σου ζωή. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού σε συνεργασίες και προσωπικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Η αδιαλλαξία και η ανάγκη να εξουσιάζεις το ταίρι σου θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις για αυτό προσπάθησε να αποφύγεις κατώτερα συναισθήματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα είναι εύκολο να φλερτάρεις και να παίξεις σε αισθηματικό επίπεδο καθώς υπάρχει κούραση και υπερένταση από τις δυσκολίες της ημέρας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ικανότητα να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Φρόντισε λοιπόν να μην αφήσεις τον εκνευρισμό και τις προσωπικές σου ανασφάλειες να οδηγήσουν συγκρουσιακές καταστάσεις που θα επηρεάσουν δυσάρεστα την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς σημαντικά σε θέματα επιμόρφωσης ζητήματα που προέρχονται από το εξωτερικό. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση και απαισιοδοξία που πρέπει να χαλιναγωγήσεις.

Αισθηματικά

Εμμονές και κατήφεια μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου, προσπάθησε να μην αφήσεις τίποτα να επηρεάσει την όμορφη ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο, οι πληγές που όμως μπορεί να μην σου επιτρέψουν να είσαι χαλαρός ώστε να χαρείς τις στιγμές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα αμελής σε ζητήματα επαγγελματικής φύσεως αυτό όμως είναι κάτι που θα σου στοιχίσει για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου. Προσπάθησε να αφήσεις πιθανές ανασφάλειες στην άκρη που σε βάζουν σε παράλογες σκέψεις και παιχνίδια μυαλού.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη αυξάνει κατακόρυφα την ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε οικονομικά θέματα που σε ενδιαφέρουν. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την αναστάτωση και δημιουργεί έντονες ανασφάλειες και καχυποψία που πρέπει να ελέγξει.

Αισθηματικά

Δεν αποκλείεται να συγκρουστείς σε έντονα με το ταίρι σου καθώς οι αμφιβολίες και η ζήλια που σε διακατέχουν θα σε οδηγήσουν οι σφοδρές αντιπαραθέσεις, ρίξει τους τόνους για να αποφύγεις δύσκολες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι φόβοι σου είναι έντονη και αυτό λειτουργεί αρνητικά για να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που θέλει να μπει στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ένταση και συγκρουσιακές διαθέσεις μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που μπορεί να έχεις καθώς φαίνεται να διαφωνείς με τον τρόπο που οι άλλοι τις χειρίζονται και συμπεριφέρονται απέναντί σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες για να αποφύγεις ρήξεις που θα έχουν κόστος και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα σε ενοχλήσουν. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τις αμφιβολίες και αυτό είναι αρκετό για να οδηγηθείς πιθανά σε αντιπαραθέσεις που θα επηρεάσουν συνεργασίες και προσωπική ζωή.

Αισθηματικά

Δεν αποκλείεται να δεχτείς επιθέσεις από το ταίρι σου που καλά θα κάνεις να αποφύγεις κρατώντας ήρεμη στάση διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις θα είναι σφοδρές. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εριστική διάθεση απέναντί σου θα λειτουργήσει αρνητικά ώστε να προχωρήσεις σε πιθανή νέα γνωριμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ένταση που υπάρχει στις συνεργασίες σου θα σε προβληματίσει καθώς σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια και αμφιβολίες. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν υπόγειες κινήσεις που έρχονται στην επιφάνεια, προσπάθησε να τις διαχειριστείς έξυπνα και ψύχραιμα για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον λόγω άγχους και αυξημένων υποχρεώσεων. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει εμμονές και ανασφάλειες εντείνοντας τη νευρικότητα ακόμα περισσότερο.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την δύσκολη καθημερινότητα που βιώνεις αποφεύγοντας να ξεσπάσεις τα νεύρα σου σε αυτό. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς στην κοινωνικότητα και σε νέες γνωριμίες καθώς μπορεί να νιώθεις κουρασμένος και νευρικός από τις πολλές υποχρεώσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το πρόγραμμά σου είναι ασφυκτικό και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αυξημένο άγχος και υπερένταση. Προσπάθησε κατά τη διάρκεια της ημέρας να μην μπεις σε περίεργα παιχνίδια με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά ότι θέλεις να διεκπεραιώσεις στον εργασιακό χώρο.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη αυξάνει την ανάγκη και την επιθυμία να δραστηριοποιηθείς σε καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε έντονες ανασφάλειες που θα επηρεάσουν την προσωπική ζωή.

Αισθηματικά

Μην αφήνεις τις αμφιβολίες που νιώθεις να επηρεάσουν την σχέση σου, αφέσου στο πάθος και στον αισθησιασμό για να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί θα δείξουν ενδιαφέρον τους για εσένα, οι ανασφάλειές σου όμως δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις τον θαυμασμό τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα βοηθήσουν να προχωρήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επιδιώξεις και σχέδια που έχει στην καριέρα σου. Αυτό όμως που οφείλεις να κάνεις είναι να αποφύγεις τους φόβους και τις ανασφάλειες που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις αχρείαστες για εσένα.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη αυξάνει κατακόρυφα τη νευρικότητα στο οικογενειακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε επιβλητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα το οικείο περιβάλλον.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να απολαύσεις χαλαρές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου μακριά από εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το οικείο και φιλικό περιβάλλον, προσπάθησε να αποφύγεις επιβλητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ένταση μπορεί να υπάρξει στην επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται ότι αυξάνει τη νευρικότητα λόγω των αμφιβολιών και του καταπιεσμένου θυμού που κρύβεις μέσα σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην καταφύγεις σε χτυπήματα κάτω από το τραπέζι που θα ενοχλήσουν τους ανωτέρους.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή προκαλώντας παράλληλα υπερένταση. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια φόβους του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάσουν την καλή σου διάθεση.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να μην γίνεις σκληρός και δηκτικός με το ταίρι σου λόγω απωθημένων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και σε επηρεάζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, άφησα στην άκρη φόβους που επηρεάζουν τον τρόπο που κινείσαι και εκφράζεσαι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ένταση μπορεί να επηρεάσει σημαντικά εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να νοιώσεις πρόσωπα που συνομιλείς λειτουργούν υπόγεια εις βάρος σου. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου καθώς μόνο με καθαρή σκέψη θα μπορέσεις να αντιδράσεις με επιτυχία.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη δεν αποκλείεται να φέρει έξοδα που πρέπει να τακτοποιήσεις, όμως σε αγχώνουν σημαντικά. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ανασφάλειες που εκδηλώνονται κυρίως σε προσωπικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Μην αφήσεις τους φόβους σου να επηρεάσουν την συμπεριφορά σου καθώς η αδιαλλαξία και το πείσμα θα ενοχλήσουν σημαντικά το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφήσεις τον εαυτό σου σε μία νέα γνωριμία καθώς είναι πιθανό να νιώσεις ότι δεν είσαι βέβαιος για αυτά που μπορεί να προσφέρεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία προστριβών με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο καθώς υπάρχουν ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και σου δημιουργούν έντονα και ορισμό. Παρασκηνιακές διεργασίες θα σε ενοχλήσουν έντονα και μπορεί να σε οδηγήσουν σε έντονες αντιδράσεις και αδιαλλαξία.

αστρολογικές προβλέψειςζώδια Αυγούστουζώδια