Lifestyle|22.12.2018 13:40

Έλενα Καλλιοντζή: Γιατί απουσίαζε από τον μεγάλο τελικό του GNTM

Newsroom

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του GNTM, στον οποίο εκτός από τις τρεις φιναλίστ έδωσαν το παρών και οι διαγωνιζόμενες από την αρχή του ριάλιτι μόδας.

Εκτός από την κατάρρευση του online συστήματος ψηφοφορίας, που σχολιάστηκε αρνητικά ειδικά μέσα από το Twitter, αίσθηση προκάλεσε και η απουσία του μοντέλου Έλενα Καλλιοντζή.

Η όμορφη Έλενα ξεχώρισε με τη σεμνότητά της καθ’ όλη την παραμονή της στο σπίτι του GNTM, αλλά απουσίασε από το live του τελικού

T

Την πραγματική αιτία για την απουσία της την αποκάλυψε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Αν για ένα πράγμα χαίρομαι που μπήκα στο παιχνίδι είναι γιατί γνώρισα εσάς και μοιράστηκα μαζί σας υπέροχες στιγμές μέσα σε όλο αυτό το τρελό ταξίδι που πιστεύω ότι θα θυμάμαι για μία ζωή. Μην αφήνετε τίποτα αρνητικό να σας επηρεάσει και να είστε πάντα ο εαυτός σας αληθινές όπως σας γνώρισα. Αυτά επειδή δεν θα σας δω στον τελικό γιατί είμαι εξωτερικό, αλλά θα τα πούμε σύντομα από κοντά. Μαριάννα και Καζαριάν for the win το αξίζετε μοντελάρες μου!

T
T

Η Έλενα είναι 21 ετών και σπουδάζει Χημεία στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχει κάνει πολλά χρόνια πιάνο και λατρεύει τα extreme sports. Με το μόντελινγκ ασχολήθηκε ακολουθώντας την προτροπή των φίλων της και όχι μόνο. Έχει στο ενεργητικό της δύο επιδείξεις μόδας και μία φωτογράφιση. Το μότο της είναι «You only live once, make it count».

T
T
 
GNTM