Lifestyle|19.08.2020 13:49

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η νέα εκπομπή στο OPEN και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Newsroom

Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζονται τα κανάλια για τη νέα δύσκολη τηλεοπτική χρονιά. Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» βρέθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος ανακοίνωσε πως θα είναι στη νέα εκπομπή του Open «Style Me Up» με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου.

«Ο Νίκος Κοκλώνης μου έκανε την πρόταση. Θα είμαι στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και θα κάνω τον κριτή. Είναι κάτι που μου αρέσει πραγματικά και γενικότερα το κομμάτι της μόδας. Έχει να κάνει με τη διάθεση. Είμαι άνθρωπος που θέλω να αλλάζω τη διάθεση του καθενός και όσο μπορώ γενικότερα να του βγάζω κάτι θετικό και να του δίνω κάτι, όσο μπορώ» ανέφερε το γνωστό μοντέλο.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια και την σχέση με τον πατέρα του, με τον οποίο γνωρίστηκαν πριν 3 χρόνια. «Μεγάλωσα με τη μητέρα μου, όμορφα χρόνια, δύσκολα παιδικά χρόνια, πολύ καλά εφόδια. Να σου πω την αλήθεια ήταν ό,τι χρειαζόμουν για να είμαι αυτός που είμαι σήμερα. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μικρός. Ο πατέρας μου διάλεξε τον δικό του δρόμο. Τώρα έχουμε μία υποτυπώδη σχέση, μία επαφή. Έχουμε 2-3 χρόνια που μιλάμε. Δεν ήταν εύκολο. Αναγκαστικά παίρνεις μία απόφαση ότι πρέπει να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Χάνεις ένα κομμάτι της παιδικής σου ηλικίας που ίσως είναι σημαντικό».

OPENΜαρία ΜπακοδήμουΔημήτρης Αλεξάνδρου