Lifestyle|19.08.2020 15:57

Tα ζώδια σήμερα 20 Αυγούστου: Ο Ερμής στην Παρθένο - Φρόντισε πρακτικά ζητήματα

Newsroom

Στις 19 Αυγούστου 2020 είχαμε Νέα Σελήνη στον Λέοντα, η οποία επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ' αυτά τα ζώδια. Με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα, επιδιώκουμε να εκφράσουμε τη μοναδικότητα του εαυτού μας μέσα από τη δημιουργικότητά μας και την προβολή της προσωπικότητάς μας. Την Πέμπτη 20 Αυγούστου ο Ερμής θα περάσει στην Παρθένο και θα μας κάνει πιο πρακτικούς. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Γενικά

Κριέ, ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και σε βοηθά να προχωρήσεις σε νέα σχέδια που μπορεί να αφορούν την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή άκρως αισιόδοξες για εσένα.

Αισθηματικά

Η καθημερινότητα δεν πρέπει να επηρεάσει τη σχέση σου, άδραξε την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να δημιουργούν καταστάσεις ρουτίνα στη σχέση σου . Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να προκύψει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σε απογειώσει και επαγγελματικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές ευκαιρίες μπορούν να σου δοθούν σε ότι αφορά την εργασιακή σου πορεία καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται η προσπάθεια και η προσφορά σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες καθώς πιθανές προτάσεις μπορεί να φαίνονται ιδανικές, όμως πιθανότατα να κρύβουν σημεία που τελικά θα σε απογοητεύσουν.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και γίνεσαι πιο εξωστρεφής από ποτέ καθώς εκδηλώνεις με αμεσότητα συναισθήματα και ανάγκες κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω απογειώνει τη σχέση σου και δημιουργεί συνθήκες για μοναδική διασκέδαση με το πρόσωπο που αγαπάς.

Αισθηματικά

Αισιοδοξία κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για να απολαύσεις υπέροχες στιγμές διασκέδασης και πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να σε προσεγγίσουν καθώς εντυπωσιάζεις με την γοητεία και τη λάμψη σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι γεγονός ότι μπορείς να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο που να σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή καθώς ο εγωκεντρισμός και υπερβολές μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και δυσαρέσκεια στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε συζητήσεις και σχέδια που υπάρχουν και αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να κλείσεις οικογενειακές υποθέσεις οικονομικού ενδιαφέροντος.

Αισθηματικά

Ρομαντισμός και αισθησιασμός βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία και λειτουργούν ευεργετικά στη σχέση και στα συναισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα εκτοξεύσει το πάθος στα ύψη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα είναι ιδανική για να τακτοποιήσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που εμπλέκεται η οικογένειά σου. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου καθώς οι συναλλαγές και συμφωνίες μπορούν να εξελιχθούν ιδανικά για εσένα. Μην διστάσεις να προχωρήσεις σε συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και επιδιώκεις να επικοινωνήσεις σχέδια και απόψεις σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να προχωρήσεις σε εμπορικές συμφωνίες ανοίγοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο για τις συνεργασίες σου.

Αισθηματικά

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορούν να εξελιχθούν ιδανικά και το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε απόλυτη αρμονία και αισιοδοξία που θα σε ανακουφίσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία εξαιρετικά θετική για την πορεία της προσωπικής σου ζωής.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνθήκες σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία είναι ιδανικές. Μην διστάσεις να προχωρήσεις σε ανάλογες συμφωνίες με πρόσωπα που είναι βέβαιο ότι σου δείχνουν εμπιστοσύνη και επενδύουν σε σένα. Προσοχή ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες καθώς πιθανές προτάσεις να υποκρύπτουν καταστάσεις που δεν σε ευνοούν.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι σε οικονομικά σχέδια που μπορεί να έχεις και θέλεις να κάνεις πραγματικότητα. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να έχει για εσένα ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις καθώς αναγνωρίζεται από τον εργασιακό χώρο η προσφορά σου.

Αισθηματικά

Το πάθος δεν θα λείψει από τη σχέση αρκεί να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον και να αφήσεις καθημερινά ζητήματα έξω από την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που θα να φροντίσει να σε βοηθήσει σε μικρά καθημερινά ζητήματα απαλλάσσοντάς σε από το άγχος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να αναλάβεις τις οικονομικές απολαβές που θεωρείς ότι αξίζεις από το εργασιακό περιβάλλον. Πιθανές συζητήσεις να καταλήξουν σε ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις για το εισόδημά σου αλλά και την αυτοπεποίθηση σου.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις με αμεσότητα σκέψεις και απόψεις που έχεις στο μυαλό σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει στιγμές χαράς και ξεφαντώματος με παρέες που πιθανά θα βρεθείς.

Αισθηματικά

Η αισιοδοξία και η γενναιοδωρία κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν ένα ιδιαίτερα αρμονικό περιβάλλον για σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η το χιούμορ και η έντονη κοινωνικότητα θα λειτουργήσουν σαν μαγνήτης για νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν υπάρχει τίποτα μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Η αισιοδοξία και η γαλαντομία που σε διακατέχουν θα ικανοποιήσουν απόλυτα τους συνεργάτες σου.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και δεν σου είναι εύκολο να εκφράσεις τις σκέψεις σου καθώς το μυαλό ταξιδεύει και αυτό σε οδηγεί στην εσωστρέφεια. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που απασχολούν έντονα την οικογένεια.

Αισθηματικά

Ρομαντισμός, κατανόηση και τρυφερότητα πρωταγωνιστούν σε προσωπικό επίπεδο και δημιουργούν μοναδικές στιγμές για δύο που θα σας ενθουσιάσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει διεκδικώντας να είναι και πάλι δίπλα σου, η κατανόηση και η θετική σου στάση θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε ότι έχεις αναλάβει στην δουλειά καθώς είναι εύκολο να υπάρχουν λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν. Βρες την αυτοπεποίθησή που χρειάζεται για να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποχρεώσεις και αγγαρείες, μόνο έτσι θα απαλλαγείς από το άγχος.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να εκφραστείς σε πρόσωπα από το φιλικό περίγυρό για ιδέες και πρωτοποριακές προτάσεις που έχεις. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να προχωρήσεις με γοργά βήματα στην επίτευξη των στόχων σου.

Αισθηματικά

Με αισιοδοξία μπορείς να ατενίσεις το μέλλον με το ταίρι σου καθώς οι στόχοι που έχετε από κοινού σας ικανοποιούν απόλυτα και σας βοηθούν να λειτουργήσετε σε ομαδικό πλαίσιο. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα απογειώσουν το κέφι και θα ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις ζητήματα που μπορεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα να προέκυψαν το επαγγελματικό πεδίο δημιουργώντας πλαίσιο ισορροπίας με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Η καλή επικοινωνία θα βοηθήσει να λύσετε τις όποιες παρεξηγήσεις και να προχωρήσετε από κοινού σε φιλοδοξίες και στόχους που έχετε.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε επαγγελματικά σχέδια που έχεις και θέλεις να πραγματοποιήσεις άμεσα. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω λειτουργεί ευεργετικά στα οικονομικά σου καθώς φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις τις απολαβές που σου αξίζουν.

Αισθηματικά

Η συναισθηματική σταθερότητα είναι για τη σχέση σου το παν και αυτό θα φροντίσεις να δείξεις στο ταίρι σου ώστε να μην υπάρχουν δυσκολίες μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο δεν αποκλείεται να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σου χαρίσει ασφάλεια και θα ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές προτάσεις ή ευκαιρίες που σου δίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα. Είναι σημαντικό ότι παράλληλα θα υπάρξουν ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές που θα σε ενθουσιάσουν.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και δεν αποκλείεται να σχεδιάσεις ταξίδια ή να πραγματοποιήσεις συζητήσεις για θέματα επιμόρφωσης που σε ενδιαφέρουν. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Δία στο ζώδιό σου ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία και σου δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης που είναι μοναδικές για εσένα.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό ότι έχεις διάθεση να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες με το ταίρι σου και να βιώσεις στιγμές χαράς και διασκέδασης μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις με θετική μάτια την κοσμοθεωρία και τα μελλοντικά σου σχέδια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σε επαγγελματικό επίπεδο έχουν την συμπαντική ενέργεια για το φτάσεις να προχωρήσεις με δυναμισμό σε ότι θεωρείς ότι σου ταιριάζει. Προτάσεις μου από πρόσωπα του εξωτερικού μπορεί να δημιουργούν ένα νέο πλαίσιο ευκαιριών για σένα.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής καθώς αυξάνεται η καχυποψία και η ανασφάλεια. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να ισορροπήσεις και να αφήσεις στην άκρη φόβους που επηρεάζουν οικονομικές συναλλαγές και προσωπική ζωή.

Αισθηματικά

Το πάθος και ο ερωτισμός πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή, μην επιτρέψεις σε ανασφάλειες και απωθημένα να κυριαρχήσουν δημιουργώντας εντάσεις και προστριβές. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σου δώσουν την ευκαιρία να ξεπεράσεις βαθύτερους φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να έχει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να προχωρήσεις στην επίλυση οικονομικών ζητημάτων σε σχέση με τρίτους που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς ήρθε η ώρα να κλείσεις κεφάλαια που σου δημιουργούν άγχος. Η θετική προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις που θα είναι κερδοφόρες για εσένα.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να συζητήσεις για σημαντικά ζητήματα σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων επιδιώκοντας να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον αρμονίας. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω απογειώνει την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Αισθηματικά

Η συναισθηματική σου ζωή εκτοξεύεται λόγω της καλής διάθεσης που υπάρχει και από τους δύο για να ξεπεράσετε καταστάσεις που μπορεί να σας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αν είσαι αδέσμευτος/η φλερτάρεις και αυτό είναι δύσκολο να μην εντυπωσιάσει, πολλά πρόσωπα θα δείξουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς σε συνεργασίες που θα αποφέρουν σημαντικά κέρδη για εσένα και θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις θέσει. Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το καλύτερο για εσένα στην επαγγελματική σου ζωή.

ζώδια ΑυγούστουζώδιαΕρμήςΠαρθένοςαστρολογικές προβλέψεις