Lifestyle|19.08.2020 19:07

Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ: Νέες κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση σε γυναίκα

Newsroom

Λίγο καιρό μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και βία, ο Κούμπα Γκούλντινγκ Τζούνιορ (Cuba M. Gooding Jr.) έρχεται αντιμέτωπος με νέες καταγγελίες. Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, άλλη μία γυναίκα τον κατήγγειλε ότι τη βίασε δύο φορές σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη πριν από επτά χρόνια.

Η γυναίκα, η οποία κατέθεσε τη μήνυση εις βάρος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού με το ψευδώνυμο Τζέιν Ντόου, ισχυρίζεται ότι ο γνώρισε τον Κούμπα Γκούλντινγκ Τζούνιορ σε ένα μπαρ του Μανχάταν τον Αύγουστο του 2013 και στη συνέχεια εκείνος την κάλεσε να πιουν ένα ποτό στο ξενοδοχείο «Mercer», που ήταν εκεί κοντά. Όταν έφτασαν της ζήτησε να τον συνοδεύσει στο δωμάτιό του για να αλλάξει ρούχα. Ο ηθοποιός φέρεται να έβαλε χαλαρή μουσική και να γδύθηκε μπροστά στο θύμα, που ένιωσε άβολα και ζήτησε να φύγει. Ωστόσο, αυτός συνέχισε και τη βίασε δύο φορές

Κούμπα Γκούλντινγκ Τζούνιορ (Copyright: AP Photo/John Minchillo)

«Οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς. Είναι ένα συμβάν που έγινε πριν από επτά χρόνια. Δεν υποβλήθηκε ποτέ παράπονο. Πιστεύουμε ότι οι ισχυρισμοί και η καταγγελία θα απορριφθούν» ανέφερε ο δικηγόρος του ηθοποιού. Πέρα από τις νέες καταγγελίες, ο Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ θα βρεθεί στο εδώλιο και για άλλες έξι κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης.

Κούμπα Γκούλντινγκ Τζούνιορ (Cuba M. Gooding Jr.) έγινε ιδιαίτερα γνωστός τη δεκαετία του 1990, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία «Boyz n the Hood» (1991), ενώ πέντε χρόνια αργότερα, κέρδισε και το πρώτο του Όσκαρ Β΄ Ανδρικού Ρόλου, για τον ρόλο του στην ταινία «Jerry Maguire» (1996). Κατά τ' άλλα έχει συμμετάσχει σε ταινίες όπως το «Καλύτερα δε Γίνεται» (1997), το «Κώδικας τιμής» (2000), το «American Gangster» (2007) και το «Selma» (2014). Ενώ από το 2016 συμμετέχει και πρωταγωνιστικά σε δύο τηλεοπτικές σειρές: American Horror Story και The People v. O. J. Simpson: American Crime Story. Το 2002, τιμήθηκε με ένα αστέρι, στη Λεωφόρο της Δόξας, στο Χόλιγουντ.

σεξουαλική επίθεσηΚούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ