Τζόυς Ευείδη για το «Ρετιρέ»: Ο Δαλιανίδης στο γύρισμα ήταν δικτάτορας, ανελέητος
NewsroomΗ Τζόυς Ευείδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not» για τα απρόοπτα που έχουν συμβεί στα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς», για το πως αντιμετωπίζει την κατάσταση με τον κορονοϊό και θυμάται τις φωνές του Γιάννη Δαλιανίδη στο «Ρετιρέ».
«Εγώ ήμουν από τους πολύ τυχερούς που δεν με έβριζε ο Δαλιανίδης, αλλά γενικώς τα… έχωνε αλύπητα. Έχω να θυμάμαι την εξαιρετική σχέση με τον Γιάννη, που ήταν δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ. Ήταν στο γύρισμα ένα φοβερός δικτάτωρ, αυστηρός και ανελέητος και μετά βγαίναμε όλοι μαζί και ήταν η χαρά του παιδιού, μας κερνούσε, τα πίναμε, χορεύαμε. Και έλεγε ότι “εγώ δεν βρίζω, μιλάω σε έντονο ύφος”».
Για το «Καφέ της Χαράς» αποκάλυψε ότι έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου και από Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν για τον δεύτερο, ενώ για τη νέα σειρά της ΕΡΤ1 με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη που θα προβάλλεται την ίδια ώρα και μέρα με την κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα, η Τζόυς Ευείδη απάντησε: «Πολύ χαίρομαι που απέναντι από το "Καφέ της Χαράς" θα είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης σε ρόλο κοινοτάρχη. Το θεωρώ ευγενή άμιλλα».
- Κυψέλη: Εξετάζεται εγκληματική ενέργεια για τον θάνατο του βρέφους - Τα ευρήματα του ιατροδικαστή
- «Το νησί Χαργκ ανατινάζεται»: Η AI ανάρτηση Τραμπ κατά του Ιράν και η νέα κλιμάκωση
- «Θέλουμε απλά μια αξιοπρεπή ζωή»: Εγκλωβισμένες στη Θέουτα δεκάδες ανήλικες από το Μαρόκο - Τα γράμματά τους
- «Μου αρέσει ο Κολοκυθάς, είναι πολύ συμπαθητικός»: Η Ανθή Βούλγαρη τον αναζητά για… καφέ