Lifestyle|21.08.2020 12:24

Η Σάλμα Χάγιεκ με τον μεγιστάνα σύζυγό της στην Πάρο - Το φιλί πίσω από τις μάσκες

Newsroom

Για ακόμα μία χρονιά, η Ελλάδα συνεχίζει να αποτελεί πόλο έλξης για διάφορους σταρς ανά τον κόσμο. Μετά τον Τομ Χανκς και τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, την Μόνικα Μπελούτσι, την Ρίτα Όρα και την Τζένιφερ Λόπεζ που βρέθηκαν σε ελληνικά νησιά, σειρά έχει και η Σάλμα Χάγιεκ.

Η λατίνα σταρ του Χόλιγουντ επισκέφθηκε την Πάρο μαζί με τον μεγιστάνα σύζυγό της, Φρανσουά Ανρί Πινό, οποίος είναι Γάλλος επικεφαλής του οίκου LVMH. Φορώντας μάσκες, εξαιτίας των έκτακτων μέτρων σε Πάρο και Αντίπαρο λόγω του κορονοϊού, Σάλμα Χάγιεκ και Ανρί Πινό απόλαυσαν τον ήλιο και τις ομορφιές του κυκλαδίτικου νησιού.

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram και σε μία από αυτές δίνει ένα φιλί στο μάγουλο του συντρόφου της, αναφέροντας: «Έρωτας στα χρόνια του κορονοϊού».

T

Λίγη ώρα αργότερα, η Σάλμα Χάγιεκ ανάρτησε μια ακόμη φωτογραφία δύο παιδιών που έπαιζαν μουσική στα σοκάκια του νησιού και όπως φαίνεται της έφτιαξαν τη διάθεση. Μουσικοί του δρόμου στην Ελλάδα ήταν τα hashtag που διάλεξε για την φωτογραφία της αυτή.

T
μάσκεςΠάροςΣάλμα Χάγιεκ