Lifestyle|23.08.2020 13:35

The Crown - Netflix: O δημιουργός της σειράς αποκαλύπτει αν θα εμφανιστούν Χάρι - Μέγκαν στα επόμενα επεισόδια

Newsroom

Ο σεναριογράφος της σειράς «The Crown» (Το Στέμμα) αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα εμφανιστούν σε επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Netflix με θέμα τη στέψη της βασίλισσας Ελισάβετ Β' του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Βρετανός δημιουργός, Πίτερ Μόργκαν, είπε ότι δεν θα συμπεριλάβει τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσσεξ λόγω του «20ετούς κανόνα» του, τον οποίο έχει επιβάλλει για να επιτρέπει την «απόσταση» από τις ιστορίες που παρουσιάζει.

«Ο Μέγκαν και ο Χάρι είναι στη μέση του ταξιδιού τους και δεν ξέρω ποιο είναι το ταξίδι τους ή πώς θα τελειώσει» είπε στο THR. «Τους εύχομαι κάθε ευτυχία, αλλά αισθάνομαι πολύ πιο άνετα να γράφω για πράγματα που συνέβησαν τουλάχιστον 20 χρόνια πριν» προσέθεσε και εξήγησε: «Έχω στο μυαλό μου τον κανόνα των 20 ετών. Αυτός είναι αρκετός χρόνος και αρκετή απόσταση για να καταλάβουμε πραγματικά κάτι, να κατανοήσουμε τον ρόλο του, να κατανοήσουμε τη θέση του».

T

Ο σεναριογράφος της σειράς «The Crown» σημείωσε ότι τα γεγονότα που φαίνονται κρίσιμα και σημαντικότατα εκείνη τη στιγμή μπορεί συχνά να μην είναι, και πράγματα που μπορεί να φαίνονται χωρίς νόημα, να αποκτούν ιστορική σημασία. Εξήγησε, επίσης, ότι δεν θα προβάλλει σύγχρονες ιστορίες στο «The Crown» γιατί κάτι τέτοιο θα έκανε τη σειρά δημοσιογραφική. «Υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι που γράφουν ήδη γι 'αυτούς. Για να είσαι δραματουργός, νομίζω ότι χρειάζεσαι προοπτική» πρόσθεσε σημειώνοντας πως «υπάρχουν πολλές ιστορίες να ειπωθούν χωρίς την ιστορία του Χάρι και της Μέγκαν».

T

Ο σεναριογράφος αποκάλυψε επίσης ότι είχε γνωρίσει στο παρελθόν βασιλικούς βοηθούς σε «ανεπίσημη βάση» για να συζητήσει τις ιστορίες που παρουσιάζονται στη σειρά. Άφησε μάλιστα να εννοηθεί ότι μερικές φορές πράγματα που δεν ειπώθηκαν στις συναντήσεις, αποκάλυπταν περισσότερο το τι σκέφτεται η βασιλική οικογένεια για τη σειρά, απ' ό,τι αυτά που ειπώθηκαν.

T

The Crown: Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της τέταρτης σεζόν

Oι θαυμαστές της δραματικής σειράς «The Crown» (Το Στέμμα) του Netflix προσδοκούν με ανυπομονησία την τέταρτη σεζόν, η οποία θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 15 Νοεμβρίου. «Κάτι τόσο σημαντικό όσο η μοναρχία απλά δεν μπορεί να αποτύχει» ακούγεται να λέει στο πρώτο teaser της τέταρτης σεζόν η βασίλισσα Ελισάβετ, την οποία υποδύεται η Ολίβια Κόλμαν.

Στη συνέχεια, οι θεατές παίρνουν μια πρώτη ματιά από τη Γκίλιαν Άντερσον που υποδύεται τη Μάργκαρετ ΘάτσερΩστόσο, αυτό που περιμένουν όλοι είναι η λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ, την οποία υποδύεται η Έμμα Κόριν. Μεγάλο μέρος της τέταρτης σεζόν αφηγείται την ρομαντική διαδρομή της σχέσης μεταξύ του πρίγκιπα Καρόλου και της Νταϊάνα, με έμφαση στη συνέχιση της δυναστείας της Βασιλικής Οικογένειας στο προσκήνιο του μυαλού του μονάρχη. 

T

O έρωτας Νταϊάνα - Καρόλου και η εμβληματική Μάργκαρετ Θάτσερ

Ο νέος κύκλος του «The Crown» θα αρχίσει από τα τέλη της δεκαετίας του 1970, με την βασιλική οικογένεια να ασχολείται με την διαφύλαξη της διαδοχής, εξασφαλίζοντας μια κατάλληλη νύφη για τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος είναι ακόμα άγαμος στα 30. 

Καθώς το έθνος αρχίζει να αισθάνεται τον αντίκτυπο των διχαστικών πολιτικών που εισήγαγε η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ, προκύπτουν εντάσεις μεταξύ αυτής και της βασίλισσας, οι οποίες γίνονται χειρότερες καθώς η Θάτσερ οδηγεί τη χώρα στον πόλεμο των Φώκλαντ, προκαλώντας συγκρούσεις εντός της Κοινοπολιτείας. Ενώ ο ρομαντισμός του Καρόλου με μια νεαρή κοπέλα την Νταϊάνα Σπένσερ παρέχει το απαραίτητο παραμύθι για να ενώσει τον βρετανικό λαό, πίσω από κλειστές πόρτες, η βασιλική οικογένεια διχάζεται όλο και περισσότερο. 

T

Ο Πίτερ Μόργκαν, δημιουργός της σειράς, σε δήλωσή του για την επιλογή της Κόριν σε αυτόν τον σημαντικό ρόλο τόνισε: «Η Έμα είναι ένα λαμπρό ταλέντο που μας γοήτευσε αμέσως όταν ήρθε για τον ρόλο της Νταϊάνα Σπένσερ». «Όπως έχει την αθωότητα και την ομορφιά της νεαρής Νταϊάνα, έχει επίσης, σε αφθονία, το εύρος και την πολυπλοκότητα να απεικονίσει μια εξαιρετική γυναίκα που από ανώνυμη έφηβη έγινε γυναίκα είδωλο της γενιάς της» πρόσθεσε στις δηλώσεις του στο THR.

Πρίγκιπας ΧάριThe CrownNetflixΜέγκαν Μαρκλ