Lifestyle|23.08.2020 17:46

Οι οικογενειακές διακοπές του Παύλου και Φίλιππου Γλίξμπουργκ στα ελληνικά νησιά

Newsroom

H οικογένεια της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου απολαμβάνει το καλοκαίρι της στην Ελλάδα. Ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,με τη σύζυγο και τα πέντε παιδιά τους, τη Μαρία - Ολυμπία και τους Κωνσταντίνο - Αλέξιο, Αχιλλέα - Ανδρέα, Οδυσσέα - Κίμωνα και Αριστείδη - Σταύρο, βρίσκονται στη χώρα μας και μέσα από τα social media δεν σταματούν να ανεβάζουν καλοκαιρινά στιγμιότυπα. 

Η οικογένεια βρέθηκε αρχικά στο Πόρτο Χέλι όπου ζει μόνιμα ο Κωνσταντίνος με την Άννα Μαρία και φυσικά δεν παρέλειψαν όλοι μαζί να επισκεφτούν τις Σπέτσες που βρίσκονται απέναντι.

T
T
T

Φίλιππος: Ο μικρότερος Έλληνας royal είναι ερωτευμένος

Διακοπές στη χώρα μας κάνει και ο Φίλιππος, ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας - Μαρίας και ο οποίος θεωρείται ως ο τελευταίος περιζήτητος εργένης αριστοκράτης των ευρωπαϊκών βασιλικών οίκων. Αυτή την περίοδο, είναι σε σχέση με τη Νίνα Φλορ, μία από τις πλουσιότερες κληρονόμους του κόσμου και περιζήτητη νύφη στα κοσμικά σαλόνια του εξωτερικού.

T
T

Η νεαρή καλλονή γεννήθηκε στην Ελβετία, αλλά μεγάλωσε μεταξύ ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου. Η μητέρα της, Καταρίνα Φλορ, είναι καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Faberge, ενώ υπήρξε fashion director στο ξεκίνημα της ελληνικής έκδοσης της Vogue. Το φετινό καλοκαίρι, το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να εξερευνήσει τις ομορφιές των ελληνικών νησιών. Η Νίνα Φλορ μοιράστηκε στα social media μια σειρά από φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη χώρα μας. 

T
T
T
Σπέτσεςπρίγκιπας ΦίλιπποςΜαρί Σαντάλ