Lifestyle|25.08.2020 23:06

Tα ζώδια σήμερα 26 Αυγούστου: Καρκίνοι, κούραση και ένταση στα προσωπικά σας

Newsroom

Για όσο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη θα υπάρξει η ανάγκη για κινητοποίηση, δεν αποκλείεται να προκύψουν ανοίγματα για καινούργιες δραστηριότητες κοινωνικές και επαγγελματικές. Στον επαγγελματικό τομέα αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές, οι στόχοι θα πρέπει να είναι συγκεκριμένοι. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στην Παρθένο, στις συζητήσεις είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις, οι απόψεις θα είναι διαφορετικές, δεν θα λείψουν οι αντιπαραθέσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Κριέ, η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στον Σκορπιό και σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε προβληματίζουν. Μετά περνάει στον Τοξότη και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον λόγω εμμονών που έρχονται στην επιφάνεια.

Αισθηματικά

Είναι πιθανό να νιώσεις ότι το ταίρι σου δεν αντιλαμβάνεται τις πραγματικές ανάγκες, σκέψου ότι είναι πιθανότερο να μην έχεις κατασταλάξει και εσύ λόγω της αναστάτωσης που υπάρχει μέσα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η εκνευρισμός η επιμονή σε λεπτομέρειες μπορεί να δημιουργήσουν εμπόδια στην εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις με εξαιρετικό τρόπο καθώς φαίνεται ότι η διαίσθησή σου μπορεί να σε βοηθήσει στις οποίες εξελίξεις. Προσοχή στην καθημερινότητα και πιθανές εμμονές που εκδηλώνεις τους που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και το εργασιακό περιβάλλον.

Ταύρος

Ταύρε, η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στον Σκορπιό και νιώθεις έντονα την ανάγκη να τακτοποιήσεις ζητήματα σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Μετά περνάει στον Τοξότη και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο σου δημιουργεί έντονη αναστάτωση και αμφιβολίες που εκδηλώνεται στην προσωπική σου ζωή.

Αισθηματικά

Η καχυποψία θα είναι κακός σύμβουλος σε πιθανά συμπεράσματα που θα βγάλεις για το ταίρι σου, φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που θα αφήσουν το στίγμα τους στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εσωστρέφεια δεν επιτρέπει με ευκολία να εκδηλώσεις συναισθήματα σε νέο πρόσωπο που θέλει να σε κατακτήσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ξεκαθάρισε με μεγαλύτερη ευκολία ζητήματα που μπορεί να απασχολούν οι συνεργασίες σου καθώς έχεις την δυνατότητα να ισορροπήσεις για να δημιουργήσεις αρμονικό πλαίσιο με τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή. Μην χάσεις την ευκαιρία.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στον Σκορπιό και έχεις την δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις στην καθημερινότητα που σε απασχολούν. Μετά περνάει στον Τοξότη και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο μπορεί να φέρει εντάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει λόγω διαφωνιών που έρχονται στην επιφάνεια.

Αισθηματικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου καθώς κυκλοθυμικές συμπεριφορές δεν θα βοηθήσουν να υπάρχει ηρεμία. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που όμως νιώθεις ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτά που πραγματικά έχεις ανάγκη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην καθημερινότητα και σε πιθανές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει υπερένταση στο εργασιακό περιβάλλον λόγω της εμμονής που δείχνεις να επικεντρώνεσαι στη λεπτομέρεια.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στον Σκορπιό και νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Μετά περνάει στον Τοξότη και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο αναστατώνει το καθημερινό σου πρόγραμμα και δημιουργεί εντάσεις.

Αισθηματικά

Προσοχή γιατί με ευκολία μπορεί να κολλήσεις σε λεπτομέρειες και να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει όμως η κούραση και η ένταση του καθημερινού προγράμματος δύσκολα θα επιτρέψουν να δείξεις το καλύτερο σου πρόσωπο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο δυναμισμός σου είναι χαρακτηριστικός και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να προχωρήσεις σε σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν αχρείαστες εντάσεις.

Λέων

Λέοντα, η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υπόθεση οικογενειακής φύσεως. Μετά περνάει στον Τοξότη και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα που προκαλούνται από ανασφάλεια και φόβο στην προσωπική του ζωή.

Αισθηματικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ζητήματα αυτοπεποίθησης που έρχονται στην επιφάνεια και δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σας κεντρίσει την προσοχή, προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις προσωπικές αμφιβολίες για να μην υπάρξουν προβλήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να μιλήσεις υποθέσεις οικογενειακής φύσεως κυρίως σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες. Προσοχή σε εντάσεις που μπορεί να υπάρχουν στην επαγγελματική ζωή λόγω διαφωνιών με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου.

Παρθένος

Παρθένε, η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στον Σκορπιό έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν το εμπόριο και σε ενδιαφέρουν άμεσα. Μετά περνάει στον Τοξότη και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου ενισχύει την κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δημιουργώντας προβλήματα στην προσωπική σου ζωή.

Αισθηματικά

Δυσκολίες μπορεί να υπάρξουν σήμερα στη σχέση σου κάπως φαίνεται να μην υπάρχει η απαιτούμενη συνεννόηση μεταξύ εσού και του συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα εμπιστευτείς νέο πρόσωπο στη ζωή σου καθώς υπάρχει έντονη κυκλοθυμία και ανασφάλεια που σε επηρεάζουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσει σημαντικές εμπορικές συμφωνίες που θα είναι αξιόλογες για εσένα. Σημαντικό είναι βέβαια να μην υπάρξουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα οδηγήσουν να χάσεις την εμπιστοσύνη από τα πρόσωπα που θέλεις να συνεργαστείς.

Ζυγός

Ζυγέ, η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στον Σκορπιό εισόδημα την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Μετά περνάει στον Τοξότη και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο ενισχύει το συναισθηματισμό λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια.

Αισθηματικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις καθώς οι αναμνήσεις παίζουν ανασταλτικό ρόλο ώστε να εκφραστούν τα συναισθήματα με έντονο τρόπο στη σχέση του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο που θα ανασύρει πληγές του παρελθόντος που καλείσαι να αντιμετωπίσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ζητήματα οικονομικής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Έχεις την ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις με γνώμονα το καλύτερο δυνατό για εσένα και την οικονομική του ευρωστία. Προσοχή στις εμπορικές συμφωνίες που έχουν κρυφά σημεία.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στο ζώδιό σου και σου επιτρέπει να δρομολογήσεις καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής. Μετά περνάει στον Τοξότη και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις για οικονομικά ζητήματα με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον.

Αισθηματικά

Η απολυτότητα δεν θα σε βοηθήσει να δεις πραγματικά τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου και τι μπορεί να προσφέρει πραγματικά στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες οι προσωπικές αμφιβολίες δεν θα επιτρέπουν να δεις ρεαλιστικά πώς μπορεί να προχωρήσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να προκύψουν καθώς φαίνεται να υπάρχουν διαφωνίες με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την ένταση που κρύβεις μέσα σου και που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.

Τοξότης

Τοξότη, η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στον Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να σε αγχώνω. Μετά περνάει στο ζώδιό σου και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο δημιουργεί σημαντική ένταση και διαφωνίες στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Αισθηματικά

Ο εγωισμός και η απολυτότητα δεν θα βοηθήσουν την προσωπική σου ζωή, αντίθετα θα δημιουργήσουν κόντρες με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου, όμως φαίνεται αδιάλλακτος και αυτό δεν επιτρέπει να υπάρξει ομαλή εξέλιξη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο έντονος συναισθηματισμός στην αρχή της ημέρας μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στις καθημερινές υποχρεώσεις καθώς είναι εύκολο να κάνεις λάθη. Προσοχή το απόγευμα σε κόντρες που μπορεί να αναπτυχθούν στο επαγγελματικό περιβάλλον λόγω ασυνεννοησίας.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στον Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο που σε ευχαριστούν ιδιαίτερα. Μετά περνάει στον Τοξότη και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο ενισχύει την αναστάτωση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν λανθασμένα συμπεράσματα για πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να μην εγκλωβιστείς σε φόβους και ανασφάλειες που έχουν δημιουργηθεί από παλαιότερες καταστάσεις και επηρεάσουν ακόμα τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει, δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι η επιστροφή του εμποδίζει μελλοντικά σου πλάνα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Λειτουργείς μοναδικά σε ομαδικό επίπεδο καθώς έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις στην επαγγελματική σου ζωή. Ιδιαίτερη προσοχή τις απογευματινές ώρες καθώς τα λάθη λόγω νευρικότητας μπορεί να έχουν κόστος στο εργασιακό περιβάλλον.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στον Σκορπιό να έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα που έχεις αναλάβει. Μετά περνάει στον Τοξότη και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο δεν αποκλείεται να ενισχύσει την καχυποψία απέναντι σε πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στον φιλικό σου περίγυρο.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να δείξεις στο ταίρι σου ότι μπορείς να λειτουργήσεις σε κοινό πλαίσιο μαζί του και να αφήσεις πιθανές ανασφάλειες στο περιθώριο που δημιουργούν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον καθώς κυριαρχούν οι προσωπικές σου δυσκολίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πολλοί μπορεί να είναι οι υποχρεώσεις που έχεις στην επαγγελματική σου ζωή όμως οφείλεις να πιστέψεις στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου. Είναι σημαντικό να δείξεις πραγματικά τι μπορείς να καταφέρεις και να εντυπωσιάσεις τους ανωτέρους σου.

Ιχθύες

Ιχθύ, η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στον Σκορπιό και δημιουργεί όμορφη αίσθηση με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον. Μετά περνάει στον Τοξότη και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο αυξάνοντας κατακόρυφα τις απαιτήσεις για τη νευρικότητα απέναντι σε συνεργάτες και ανωτέρους σου.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι η σκληρότητα δεν θα συμβάλει στην επίλυση ζητημάτων στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να δεις ότι δεν έχεις ακόμα κατασταλάξει τι πραγματικά θέλεις σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου, φρόντισε να μην επιτρέψει σε εσωτερικές διαμάχες να επηρεάσουν τις αποφάσεις σου. Ο γνώμονας σου θα πρέπει να είναι το καλύτερο δυνατό για εσένα.

αστρολογικές προβλέψειςζώδια Αυγούστουζώδια