Lifestyle|26.08.2020 18:10

Tα ζώδια σήμερα 27 Αυγούστου: Σκορπιοί, θέματα δουλειάς σε πρώτο πλάνο

Newsroom

Η Αφροδίτη είναι στον Καρκίνο και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς. Είναι μία θετική όψη. Ενισχύεται η αφοσίωση, η δέσμευση, η ασφάλεια και η σταθερότητα. Τα ζευγάρια θα μπορέσουν να ανανεώσουν τον δεσμό τους, το κλίμα θα είναι θερμό, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για σύσφιξη σχέσεων και επαφών.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Κριέ, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και το τρίγωνο της με τον Άρη στο ζώδιό σου σου δίνουν ώθηση για να πάρεις πρωτοβουλίες που ανοίγουν τα φτερά σου σε όλα τα επίπεδα. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και έρχονται στο προσκήνιο επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικά

Η αισιοδοξία και το πάθος πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε ό τι αφορά προτάσεις από το εξωτερικό που μπορεί να ενδιαφέρουν έντονα. Από το βράδυ και μετά επικεντρώνεσαι στις πολλές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις, όμως να θυμάσαι ότι μπορείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να τα καταφέρεις

Ταύρος

Ταύρε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και το τρίγωνο της με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που σου δημιουργούν σημαντική αναστάτωση. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω ανεβάζοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία κάτι που σε ανακουφίζει ψυχολογικά.

Αισθηματικά

Φρόντισε να διασκεδάσεις κάθε λεπτό με το ταίρι σου, να έρθετε πιο κοντά από ποτέ καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες των τελευταίων ημερών. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, γεγονός είναι ότι θα σε απογειώσω ψυχολογικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να κινηθείς με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση σε σχέση με οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν από το παρελθόν. Δεν πρέπει να διστάσεις να πάρεις δυναμικές αποφάσεις αφού θα διαπιστώσεις αργότερα ότι καλύπτουν σε απόλυτο βαθμό αυτά που θέλεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και το τρίγωνο της με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες σε επίπεδο συνεργασιών που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και νιώθεις έντονα την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου λόγω της νευρικότητας που αυξάνεται.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να μην εκφράσεις άμεσα αμφιβολίες στη σχέση σου καθώς αυτό θα δημιουργήσει σημαντική αναστάτωση στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η φρόντισε να απολαύσεις το πάθος το νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου, μακριά από ανασφάλειες και καχυποψία που θα δημιουργήσουν εντάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με δυναμισμό μπορείς να προχωρήσεις σχέδια που έχει σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς είναι απαραίτητο για εσένα να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στις φιλοδοξίες σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν και οι συνεργάτες σου καθώς είναι διατεθειμένοι να σε στηρίξουν στον απόλυτο βαθμό.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και το τρίγωνο της με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να κλείσεις υποθέσεις της καθημερινότητας πού σου δημιουργούν ιδιαίτερη υπερένταση. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και στρέφεις την προσοχή σου στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

Αισθηματικά

Η συντροφικότητα είναι σημαντική για εσένα για αυτό προσπάθησε να ισορροπήσει τις οποίες διαφωνίες μπορεί να έχεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου και αυτό μπορεί να φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι γεγονός ότι θα δείξεις απόλυτη αποφασιστικότητα σε καθημερινά ζητήματα και εργασιακές υποχρεώσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις. Κάνε στροφή στις συνεργασίες σου καθώς μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα.

Λέων

Λέοντα, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και το τρίγωνο της με τον Άρη στον Κριό απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεται κυρίως σε καθημερινές υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικά

Η καθημερινότητα δεν πρέπει να συμβάλλει ώστε να χάσεις το κέφι σου, δημιούργησε το καλύτερο δυνατό πλαίσιο στη σχέση σου για να περάσεις όμορφα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον υπάρχουν πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους, καλά θα κάνεις να είσαι διαθέσιμος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι προφανές ότι θέλεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις που σε απασχολούν στο εργασιακό περιβάλλον και μπορεί να σου δημιουργούν εκνευρισμό. Προσπάθησε να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να εκτονώσει την ένταση με δημιουργικό τρόπο και να κλείσεις ζητήματα που θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα.

Παρθένος

Παρθένε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και το τρίγωνο της με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να τακτοποιήσεις οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να είχαν προκύψει τις τελευταίες μέρες. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω αυξάνοντας κατακόρυφα τη διάθεση για διασκέδαση και φλερτ.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, μην επιτρέψεις στον εγωισμό και τις υπερβολές να χαλάσουν την υπέροχη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η λάμψη και η αυτοπεποίθησή σου αποτελούν μαγνήτη για νέες γνωριμίες που θέλουν να δείξουν το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικογενειακές επιλογές σε σχέση με την ακίνητη περιουσία καθώς δεν αποκλείεται αρχικά να υπάρχει κυκλοθυμία και ένταση. Βρες το ψυχικό σθένος να ξεπεράσεις εμπόδια καθώς αυτό θα σε φέρει πιο κοντά στις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα.

Ζυγός

Ζυγέ, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και το τρίγωνο της με τον Άρη στον Κριό δημιουργεί σημαντικές προϋποθέσεις για εξαιρετικές συνεργασίες σε σχέση με το εμπόριο. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι στην οικογένεια καθώς θέλεις να νιώσεις τρυφερές στιγμές μαζί της.

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να περάσεις στιγμές για δύο με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να αποφορτιστεί από τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον κύριο φιλικό περιβάλλον, προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν θα διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες για επαγγελματικές συμφωνίες που έχουν να προσφέρουν πολλά και σχετίζονται με το εμπόριο και την επικοινωνία. Γεγονός είναι ότι θα δείξεις το δυναμισμό που απαιτείται για να προχωρήσεις σε συνεργασίες που έχουν να δώσουν πολλά στην επαγγελματική σου ζωή.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και το τρίγωνο της με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να διεκδικήσεις περισσότερα χρήματα στον εργασιακό χώρο. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον.

Αισθηματικά

Μία έξοδος με κοντινά σας πρόσωπα θα βοηθήσει να ξεφύγετε από ανασφάλειες και να ισορροπήσετε τη σχέση σας, φρόντισε να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου και στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να υπάρξει μία γνωριμία άκρως ενδιαφέρουσα για σένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να πάρεις την πρωτοβουλία για να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι οικονομικά αξίζεις στον εργασιακό χώρο. Πιθανότατα θα διαπιστώσεις ότι πολλοί συμφωνούν μαζί σου και είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σου.

Τοξότης

Τοξότη, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και το τρίγωνο της με τον Άρη στον Κριό δεν αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία καθώς απολαμβάνεις στιγμές χαράς και διασκέδασης. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και στρέφεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικά

Το πάθος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς είναι η κινητήριος δύναμη για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου που είναι διατεθειμένες να σου δώσουν ασφάλεια και γαλήνη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επικεντρώνεσαι σε επαγγελματικές πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρει καθώς νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν ιδιαίτερο άγχος, με ψυχραιμία θα δώσεις λύσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και το τρίγωνο της με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να δείξεις δυναμισμό στο οικογενειακό περιβάλλον κλείνοντας υποθέσεις που σε απασχολούν. Αργότερα περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από την εσωστρέφεια καθώς διεκδικείς να είσαι ο πρωταγωνιστής στο περιβάλλον που κινείσαι.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις ανάγκες σου με άμεσο τρόπο στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου, φρόντισε μην ξεφύγεις εγωιστικές συμπεριφορές. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα καθώς είναι γεγονός ότι κεντρίζει το ενδιαφέρον όπου κι αν βρεθείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι χαρακτηριστικό ότι θέλεις να κλείσεις σημαντικά ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και κάνει κινήσεις που θα σε απαλλάξουν από τη νευρικότητα και θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και το τρίγωνο της με τον Άρη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ τους στόχους σου καθώς παίρνεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να κλειστείς στον εαυτό σου καθώς αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό και σε ταλαιπωρούν.

Αισθηματικά

Στιγμές για δύο μακριά από όλους και όλα θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα καθώς θέλεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται για να τονίσουν την ανάγκη να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί ακόμα να σε ταλαιπωρούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πολλοί θα είναι αυτοί που θα σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια σε ότι αφορά την καριέρα σου καθώς δείχνεις να είσαι αποφασισμένος για σημαντικές κινήσεις που θα αποδώσουν πολλά. Η έντονη δράση σου θα εντυπωσιάσει και θα βοηθήσει να πείσεις για τα κίνητρα σου.

Ιχθύες

Ιχθύ, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και το τρίγωνο της με τον Άρη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις από την επαγγελματική σου στέγη το καλύτερο δυνατό οικονομικά. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι στις φιλικές παρέες και να περάσεις όμορφα μαζί τους.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις προτάσεις για εξόδους που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα εκδηλώσουν έντονα το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Βρίσκεις το σθένος να προχωρήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα και υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα. Αυτό θα βοηθήσει να προσπαθήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα και σε οικονομικό επίπεδο, είναι πιθανό να βρεις σύμφωνους τους ανωτέρους σου.

αστρολογικές προβλέψειςζώδιαζώδια Αυγούστου