Lifestyle|23.12.2018 21:31

Έξαλλη η Άννα Φόνσου με τις νέες δηλώσεις του Γιάννη Ρώτα (vid)

Newsroom

Πριν μερικές μέρες, ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε ό,τι του κάνουν έξωση από το σπίτι που ζει και ψάχνει να βρει γηροκομείο για να συνεχίσει τη ζωή του. 

«Μου έκαναν έξωση και πρέπει να φύγω. Ψάχνω για γηροκομείο. Ο Στάθης δεν άφησε τίποτα. Κάναμε αποποίηση κληρονομιάς γιατί χρώσταγε σε μία τράπεζα. Κουράστηκα να ψάχνω για σπίτι και να μη βρίσκω και περιμένω να πάω σε γηροκομείο. Αν και ταΐζαμε τόσο κόσμο, δεν βρέθηκε ούτε ένας να με βοηθήσει.

Ζήτησα βοήθεια από πέντε ανθρώπους, αλλά τίποτα, κανείς. Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα. Δεν καταλαβαίνει κανείς τι περνάω. Δεν έδωσα ποτέ δικαιώματα. Το σπίτι σφραγίζεται, θα έρθει κλητήρας και θα αλλάξει κλειδαριά».

Για τις παραπάνω δηλώσεις μαζί με κάποιες ακόμα που έκανε ο  Γιάννης Ρώτας στην εκπομπή «Παιδιά από σπίτι», η Άννα Φόνσου έγινε έξαλλη και ξέσπασε. 

«Εγώ ντράπηκα που άκουσα το τέλος της συνέντευξης και ήθελα να το κλείσω το τηλέφωνο. Τον κύριο Ρώτα έχει τύχει να μην το ξέρω, μόνο μία φορά που έτυχε και μου τον συστήσανε, του είχα πει να έρθει στο σπίτι του ηθοποιού και λέει “εγώ δεν πάω σε αυτή τη φυλακή”. Τον έχουμε φροντίσει τόσο πολύ. Ο Σπύρος ο Μπιμπίλας τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ να του κάνει τις εξετάσεις για να μπει στο γηροκομείο που θέλει. Ο κύριος Ρώτας δεν έχει ούτε σύνταξη, πρέπει να δουν τις εξετάσεις του. Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται. Δεν πρέπει να βγαίνουμε και να λέμε στην τηλεόραση ότι πεινάμε και τρώμε ένα γιαουρτάκι, του έχουμε πει να έρχεται εδώ να τρώει. Από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολούμαστε με το κύριο Ρώτα. Θα τον δουν οι γιατροί του γηροκομείου», είπε χαρακτηριστικά η ταλαντούχα ηθοποιός.

Άννα ΦόνσουΓιάννης Ρώτας