Lifestyle|27.08.2020 13:26

Κέιτι Πέρι - Ορλάντο Μπλουμ: Ανακοίνωσαν τη γέννηση της κόρης τους μέσω Unicef

Newsroom

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom). Το ζευγάρι ανακοίνωσε την άφιξη της κόρης του μέσω της Unicef και ανήρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της μικρής στα social media που πιάνει το δάχτυλο του πατέρα της, ενώ η ποπ τραγουδίστρια κρατά τον καρπό του νεογέννητου.

«Καλώς ήρθες στον κόσμο, Daisy Dove Bloom» ανέφεραν στην λεζάντα της φωτογραφίας. «Πετάμε από αγάπη για την ασφαλή και υγιή άφιξη της κόρης μας. Γνωρίζουμε ότι είμαστε τυχεροί και ότι η εμπειρία του τοκετού δεν είναι τόσο ευχάριστη για όλους. Κοινότητες σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν ελλείψεις σε υγειονομικό προσωπικό και κάθε έντεκα δευτερόλεπτα μια έγκυος γυναίκα ή ένα νεογέννητο πεθαίνουν λόγω επιπλοκών που θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Από την εμφάνιση του Covid-19, οι ζωές πολλών νεογέννητων είναι σε κίνδυνο λόγω ελλείψεων σε νερό, σαπούνι, εμβόλια και φάρμακα. Ως νέοι γονείς συμπάσχουμε περισσότερο από ποτέ με τους γονείς που αγωνιούν» καταλήγει το ζευγάρι.

T

Σημειώνεται ότι ο Ορλάντο Μπλουμ έχει ακόμη έναν γιο που γεννήθηκε το 2011 και είναι καρπός του έρωτά του από την πρώην σύζυγό του, Μιράντα Κερ.

Ορλάντο ΜπλουμUnicefΚέιτι Πέρι