Lifestyle|27.08.2020 13:55

Σοφία Χαρμαντά: Οι πρώτες δηλώσεις για τη σχέση της με τον Τζέραρντ Μπάτλερ

Newsroom

Η πρώτη γνωριμία στις αρχές του 2019 ήταν αρκετή για να δείξει και στους δύο ότι δεν θα έμεναν δύο καλοί φίλοι. Ο Μπάτλερ όμως ήξερε καλά ποιο δρόμο θα τραβήξει και έτσι πολύ γρήγορα βρέθηκε στην αγκαλιά της Ελληνίδας καλλονής Σοφίας Χαρμαντάς. Ο 50χρονος ηθοποιός απέφευγε τους πρώτους μήνες φλας και εκδηλώσεις, ωστόσο τον περασμένο Μάρτιο έκανε την πρώτη εμφάνιση συνοδευόμενος από τη νέα του σύντροφο, και μάλιστα στην Ελλάδα, όντας προσκεκλημένος για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στη Σπάρτη. Τζέραρντ και Σοφία κράτησαν χαμηλούς τόνους, ωστόσο οι καλά γνωρίζοντες το ζευγάρι έκαναν λόγο τότε για  δύο ανθρώπους που ζουν τον έρωτά τους και δεν τους ενδιαφέρει να τον επιδείξουν μπροστά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους

Μάλιστα, την ίδια περίοδο είχαν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες που τους ήθελαν να βγαίνουν μαζί σε μαγαζιά της Αθήνας. Κανείς, όμως, από τους δύο δεν επιβεβαίωνε ότι είναι ξανά μαζί, καθώς απέφευγαν τις κοινές φωτογραφίες μέχρι πριν λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, ο στενός φίλος του μοντέλου, Χάρης Σιανίδης, ανέβασε κοινές φωτογραφίες που έδειχναν τον ηθοποιό στην αγκαλιά της Ελληνίδας καλλονής να απολαμβάνει μαζί της το ηλιοβασίλεμα, ενώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο έκαναν μαζί τζετ σκι στη θάλασσα.

Η Σοφία Χαρμαντά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not» και ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Τζέραρντ Μπάτλερ, με την ίδια να απαντά: «Δεν θέλω να πω κάτι για την προσωπική μου ζωή. Όμως σίγουρα μπορώ να πω πως είμαι πάρα πολύ καλά. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση και ο χρόνος θα δείξει τα πάντα». 

Τζέραρντ ΜπάτλερσχέσηΣοφία Χαρμαντά