Lifestyle|27.08.2020 19:31

Tα ζώδια σήμερα 28 Αυγούστου: Κριοί, νέοι έρωτες και αισιόδοξες διαθέσεις

Newsroom

Για όσο θα παραμένει η Σελήνη στον Αιγόκερω έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά. Ενδεχομένως να υπάρξει φόρτο εργασίας, καλό θα είναι να αποφευχθεί το άγχος και η εσωτερική πίεση. Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και φεύγει ο αρνητισμός και η απαισιοδοξία. Παράλληλα, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα δημιουργήσει έντονους ενθουσιασμούς, τα απρόοπτα γεγονότα θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστα και στις συνομιλίες θα ακουστούν εξομολογήσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε καλεί να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στα οικονομικά σου.

Αισθηματικά

Ξαφνικές έξοδοι με το ταίρι σου θα δημιουργήσουν ιδανικές συνθήκες για να περάσετε μοναδικά και να αλλάξετε τα δεδομένα της καθημερινότητας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον έρχεται αιφνιδιαστική νέα γνωριμία που δημιουργεί συναισθηματικές αναταράξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία με τις πρωτότυπες ιδέες σου να εντυπωσιάσεις σημαντικά πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Θα σου δοθούν οι ευκαιρίες που αξίζεις καθώς φαίνεται να δείχνεις έντονο ενδιαφέρον για την επαγγελματική σου ζωή και για την καριέρα που θέλεις να έχεις από δω και στο εξής

Ταύρος

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον ώστε να περάσεις μοναδικά μαζί τους. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δημιουργεί μοναδικές συνθήκες για ξαφνικές ευκαιρίες που έρχονται από το εξωτερικό και καλείσαι να αξιοποιήσεις αφού θα σε εξελίξουν.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να περάσεις μοναδικά αιφνιδιάζοντας ευχάριστα το ταίρι σου καθώς αυτό θα απογειώσει το πάθος και τα συναισθήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου έρχονται νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να αποτινάξεις από πάνω σου ότι συντηρητικός σε καταπιέζει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ανοίγουν οι δρόμοι μπροστά σου καθώς προκύπτουν ξαφνικές ευκαιρίες επαγγελματικής φύσεως που φαίνεται να σε ενδιαφέρουν έντονα. Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος και να αφήσεις την αμέλεια στην άκρη καθώς δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην απαρχή ενός νέου επαγγελματικού δρόμου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι στο να λύσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που σε απασχολούν έντονα. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιάστηκα ζητήματα από το παρελθόν στο προσκήνιο που σου δημιουργούν έντονη αναστάτωση.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να αφεθείς στο πάθος και τα έντονα συναισθήματα στη σχέση σου και να αφήσεις το περιθώριο αμφιβολίας και καχυποψία που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να φέρει στην επιφάνεια πληγές και τραύματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις κατάματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικές υποθέσεις μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς επανέρχονται στο προσκήνιο και οφείλεις να δώσεις άμεσες λύσεις. Προσπάθησε να βρεις πρωτότυπες διεξόδους που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το άγχος και να κλείσεις υποθέσεις σε σχέση με τρίτους που σου δημιουργούν νευρικότητα.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου καθώς ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο σε βοηθάει να βρεις πρωτότυπες ιδέες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνεργασίες σου από δω και στο εξής.

Αισθηματικά

Μία ξαφνική έξοδος μπορεί να είναι ευεργετική για τη σχέση σου καθώς θα βοηθήσει εσένα και το ταίρι σου να αποφορτιστείτε από την έντονη μέρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές οι νέες γνωριμίες που έρχονται ξαφνικά για να δημιουργήσουν έντονα πάθη και καρδιοχτύπια στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου κάπως καλύτερα να πετάξεις από πάνω σου ότι συμβατικό και να λειτουργήσεις με πρωτότυπες σκέψεις και ιδέες. Τότε θα δεις τις συνεργασίες σου να απογειώνονται και την επαγγελματική σου ζωή να θριαμβεύει.

Λέων

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις καθημερινές υποθέσεις και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή ανεβάζοντας κατακόρυφα τη δημοφιλία σου.

Αισθηματικά

Ξαφνικές κοινωνικές υποχρεώσεις μπορούν να λειτουργήσουν εξαιρετικά βοηθητικά για τη σχέση ανανεώνοντας την ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που έρχεται αιφνιδιαστικά για να αλλάξει τα κοινωνικά σου δεδομένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις προσωπικές του δυνατότητες στον εργασιακό χώρο καθώς δεν θα διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες που θα είναι πρωτότυπες. Οι κινήσεις σου θα βοηθήσουν να αλλάξουν σημαντικά τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται πλέον προσφορά σου.

Παρθένος

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και αυτό που θέλεις για εσένα είναι να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς με αγαπημένα πρόσωπα. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κεραυνοβόλες καταστάσεις που ανεβάζουν κατακόρυφα την προσωπική σου ζωή.

Αισθηματικά

Στιγμές χαράς και απίστευτο πάθος μπορεί να υπάρξουν στην προσωπική σου ζωή καθώς οι εκπλήξεις που θα προκύψουν θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες

γνωριμίες έρχονται κεραυνοβόλα στη ζωή σου για να τονίσουν την αλλαγή που χρειάζεσαι σε ότι αφορά την αγάπη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν θα διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να δείξεις την προσωπικότητα που έχεις στον επαγγελματικό χώρο που κινείσαι. Οι πρωτότυπες ιδέες σου και η δημιουργικότητα θα δημιουργήσουν το κατάλληλο πλαίσιο για νέες σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική του πορεία.

Ζυγός

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά μου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις σταθερότητα από τα δικά σου πρόσωπα. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικά μυστικά στην επιφάνεια που θα αναστατώσουν.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να δημιουργήσεις μοναδική ατμόσφαιρα που θα αιφνιδιάσει το ταίρι σου και θα απογειώσει το πάθος στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία, η έντονη αναστάτωση που σου προκαλεί γέννα μοναδικά συναισθήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι πιθανόν να σου δοθούν σημαντικές ευκαιρίες σε ό τι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας που καλείσαι να αξιοποιήσεις. Τα κέρδη από αυτές θα είναι σημαντικά αν φροντίσεις να πάρεις το ρίσκο που απαιτείται και δεν φοβηθείς να ακολουθήσεις το ένστικτό σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που μπορούν να καταλάβουν τις σκέψεις σου. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο αιφνιδιαστικά νέα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Αισθηματικά

Η επικοινωνία με το ταίρι σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο ώστε να αλλάξουν άρδην καταστάσεις και συμπεριφορές στη σχέση που δεν σε ικανοποιούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα ανατρέψει τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το εμπόριο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα επαγγελματικά σου καθώς φαίνεται να έχεις σημαντική εύνοια για νέες συνεργασίες και συμφωνίες. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να έχει καθώς αυτό θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου πορεία.

Τοξότης

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που θέλεις να τακτοποιήσεις. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατροπές στην καθημερινότητα και τη δουλειά που θα είναι θετικές για εσένα και θα ευνοήσουν το εισόδημα σου.

Αισθηματικά

Αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν στην καθημερινότητα θα βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και θα λειτουργήσουν ευνοϊκά και εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα λειτουργήσει ανατρεπτικά στα μέχρι τώρα δεδομένα της προσωπικής του πορείας, επαναστατικές αλλαγές μπορεί να υπάρξουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να βρεις ευφάνταστες και πρωτότυπες λύσεις σε οικονομικές συναλλαγές ή εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται καθώς το πιθανότερο είναι να αποφέρει και οφέλη μέσα από τη δουλειά σου. Είναι βέβαιο ότι πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον θα φορτίσουν να σε βοηθήσουν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι σε δράσεις και κινήσεις που ανοίγουν νέους ορίζοντες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή αιφνιδιάζοντας σε με μία νέα γνωριμία.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να αλλάξεις τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο και μην επικεντρώνεσαι εγωκεντρικά στον εαυτό σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η ανατρεπτικά πρόσωπα έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη αλλαγών σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η δημιουργικότητα και η πρωτοτυπία δεν θα λείψουν στις επαγγελματικές του κινήσεις και αυτό είναι κάτι που θα εντυπωσιάσει τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Αξιοποίησε πιθανές ιδέες που μπορούν να τους δώσουν πολλά λόγω του δυναμισμού και της επαναστατικότητας που σε χαρακτηρίζουν.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να σκεφτείς ζητήματα του παρελθόντος μακριά από όλους και όλα. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να οδηγήσει σε αποκαλύψεις μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον που θα εντείνουν τον συναισθηματισμό σου.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να πρωτοτυπήσεις αιφνιδιάζοντας το ταίρι σου με ένα ονειρικό σκηνικό που θα απογειώσει την σχέση σας συναισθηματικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστικές επιστροφές προσώπων μπορεί να υπάρξουν που θα σε οδηγήσουν να αναθεωρήσεις σημαντικά πράγματα στην ιδιοσυγκρασία σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να αξιοποιήσει πιθανές ιδέες που μπορεί να λειτουργήσουν ευνοϊκά για ζητήματα του παρελθόντος που πρέπει να κλείσουν. Μπορείς να αφήσεις στην άκρη το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης και να δείξεις έντονη διάθεση δημιουργικότητας που θα ικανοποιήσει το εργασιακό σου περιβάλλον.

Ιχθύες

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και προσπαθείς να επικοινωνήσεις με φιλικά πρόσωπα καθώς απολαμβάνεις τις παρέες σου. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις που θα σε ενθουσιάσουν ή νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο πολυεπίπεδα στη ζωή σου.

Αισθηματικά

Μπορείς να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου σε κοινούς στόχους που έχετε καθώς οι πρωτότυπες σκέψεις θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για τις φιλοδοξίες σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από φιλικές παρέες μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα ανατρέψουν τις απόψεις σου για την αγάπη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές προτάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκές και εσένα. Φρόντισε να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς έχεις τα επιχειρήματα και τις ιδέες για να προχωρήσεις σε σημαντικά σχέδια

ζώδια Αυγούστουαστρολογικές προβλέψειςζώδια